Kopanje v dvoje: izkoristite popust na kopanje v bazenih in savno za dva

Kopanje v bazenih Terme Topolšica vam ponuja veliko užitkov, zabave in sprostitve. Znano je, da ima kopanje v termalnih vodah izredno pozitiven učinek na zdravje in počutje posameznika. V Termah Topolšica si lahko kopanje privoščite vse dni v letu. V poletnih dneh si lahko privoščite kopanje v zunanjih bazenih in se razvajate tudi z ostalo ponudbo, zimski čas pa je idealen čas za obisk toplotnih vrelcev, masaž, savn in pravih rimskih kopeli. Kopanje bo še večji užitek, če se odločite za kopanje v dvoje. Ponujamo vam, namreč, tudi posebne pakete, kot je na primer VIP Wellnes, ki poleg savne omogočajo tudi kopanje v whirlpool bazenu, kjer bo kopanje za dva popoln užitek. Izkoristite naše ugodnosti in popust na kopanje in savno, ki smo ga pripravili samo za vas.

PREVERITE WELLNESS PONUDBO

Cenovno ugodno kopanje v dvoje: popust, ki vam omogoča brezskrben užitek


V Termah Topolšica smo poskrbeli, da bo kopanje pravi užitek, ki bo tudi pozitivno vplival na vaše zdravje in počutje. S pomočjo sodobne in napredne tehnologije pripravimo ustrezno kopalno vodo, ki našim obiskovalcem zagotavlja maksimalno kvaliteto kopalne vode. Ponujamo vam različne ugodnosti in pakete, med drugim tudi kopanje v dvoje s posebnim popustom. Kopanje za dva je na voljo po zelo ugodni ceni, če izkoristite popust na ceno kopanja. Kopanje in savna sta odlična načina sprostitve in preživljanja prostega časa. Ker pa je vse lepše v dvoje, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo za kopanje in savno za dva in si privoščita brezskrben užitek.

PREVERITE CENIK KOPANJA

Kopanje in savna za dva: VIP Wellness, kjer bosta uživala v intimi

Paket Vip wellnes za dva vam ponuja možnost, da se vsaj za trenutek s svojim partnerjem odmakneta od sveta in uživata v prijetnem ambientu savne in bazena. Paket vam omogoča uporabo savne, kopanje v whirlpool bazenu, sprostitev v udobnih počivalnikih. Vse našteto je popolna kombinacija intimnosti, udobja in razkošja, ki jih boste deležni, če se odločite za oddih v Termah Topolšica. Kopanje in savna, bogata gostinska ponudba in še in še. Vabljeni!

kopanje v dvojekopanje in savna