Terme v Sloveniji vas pričakujejo tudi v Topolšici

Naša država je kljub majhni površini polna naravnih bogastev, od ugodnih klimatskih razmer in nedotaknjenega naravnega okolja do bogate in raznolike ponudbe term v Sloveniji. Ne glede na to, kam vas bo zanesla pot, povsod boste na zemljevidu term v Sloveniji lahko uživali v njihovih blagodejnih učinkih in gostoljubju.

Na zemljevidu term v Sloveniji je Topolšica nekaj posebnega

Terme Terme oziroma toplice v Sloveniji imajo bogato zgodovino, pohvalijo pa se lahko tudi s pestro in raznoliko ponudbo. Med termami v Sloveniji nikakor ne morete mimo Term Topolšica, ki z naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka. Kraj je na zemljevidu term v Sloveniji znan po mnogih sončnih dneh, brez turobne megle. Moč termalne vode so poznali že v 16. stoletju. Zdravilna voda, svež gorski zrak in množica sončnih dni so v prejšnjem stoletju privabljali v Topolšico tudi gospodo z Dunaja in celotne Avstro-Ogrske. Danes so Terme Topolšica na zemljevidu term v Sloveniji zdraviliški, turistični, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo, med katero lahko vsakdo izbere sebi najljubše preživljanje prostega časa.Še več, med termami v Sloveniji veljajo Terme Topolšica brez dvoma za eno od top term v Sloveniji. Tu bodo na svoj račun prišli tudi najmlajši, saj sodijo Terme Topolšica med znane terme za otroke v Sloveniji.

Med termami v Sloveniji obkrožite nas

Terme v SlovenijiNastanitev je možna v dveh hotelih s tremi zvezdicami in v prekrasnih štirizvezdičnih apartmajskih hiškah v naselju Ocepkov gaj. Skupaj predstavljajo 27 bivalnih enot, vse apartmajske hišice pa so zasnovane tako, da nudijo gostu intimo in zasebnost ter z udobno nadstandardno opremo zagotavljajo gostom drugi dom. To nas na zemljevidu term v Sloveniji uvršča med inovativne in prepoznavne. Sicer pa programi Term Topolšica temeljijo na dveh naravnih zdravilnih faktorjih - termalni oligomineralno hipotermni vodi in blagi srednjegorski klimi z obilico sončnih dni. Zaradi blage in ugodne klime med termami v Sloveniji kot eni redkih izvajamo več vrst klimatskih programov, ki so priporočljivi za lažja kronična obolenja dihal ter za izboljšanje telesne vzdržljivosti. V sodelovanju z Bolnišnico Topolšica smo oblikovali tudi različne menedžerske, sprostitvene in antistresne programe.

UGODNE TERME V SLOVENIJI