Počitnice v Sloveniji - že veste, kam se boste odpravili za 1. maj?


Počitnice v Sloveniji preživljajo predvsem turisti in konec koncev moramo priznati, da Slovenija ponuja ogromno naravnih lepot, ki se jih splača ogledati. Ko pa pomislimo, da bi počitnice v Sloveniji preživeli tudi Slovenci, se nam predlog ne zdi najboljši. A kljub temu tudi v Sloveniji obstaja kotiček, kjer lahko v objemu narave preživimo sanjske počitnice in se umaknemo vsakodnevnemu vrvežu. Terme Topolšica so kot nalašč za preživljanje počitnic za 1. maj v Sloveniji z vso družino. Če razmišljate o 3. dneh, v katerih bi se sprostili in si napolnili baterije za nove izzive, so počitnice v Sloveniji odlična ideja. Za 1. maj se neradi odpravimo daleč, predvsem na kraj, ki bi od nas zahteval več ur vožnje, saj bomo tako praktično zapravili velik del počitnic. V tem primeru je pametno razmisliti o preživljanju počitnic za 1. maj v Sloveniji - z vso družino ali le kot počitnice za dva.

Več o poceni počitnicah v Termah Topolšica si preberite tukaj:https://www.vsi.si/terme-topolsica/poceni-pocitnice-slovenija

počitnice za dva

Počitnice za 1. maj - idealen čas za oddih

1. maja tudi v Sloveniji obeležujemo mednarodni praznik dela. Na ta dan potekajo številne proslave, številne družine pa se za 3 dni odpravijo na počitnice. 1. maja se je narava že bolj ali manj prebudila in nič ni lepšega kot preživljanje dragocenih trenutkov z družino v zeleni naravi. Slovenija je poznana po številnih gozdovih, zato je kot nalašč za počitnice. Zakaj ne bi letos za 1. maj preizkusili nekaj drugačnega in preživeli 3 dni počitnic v Sloveniji? Ne glede na to, ali iščete počitnice za dva ali za vso družino, so Terme Topolšica pravi kraj za preživljanje počitnic v Sloveniji.


Počitnice v Sloveniji -3 dni oddiha s termalnimi doživetji


Ste se v letošnjem letu odločili preživeti 1. maj kar v Sloveniji? Ne skrbite. V Termah Topolšica vam bomo pričarali sanjske počitnice v Sloveniji, ki jih nikoli ne boste pozabili. Nudimo vam oddih za dva in za vso družino, saj naše vodne atrakcije poskrbijo tudi za zabavo najmlajših. 3 dnevi oddiha so ravno dovolj, da se spočijete in se umaknete od vsakodnevnih obveznosti. Terme Topolšica ogromno ljudi izbere za preživljanje počitnic za 1. maj, saj je umik v neokrnjeno naravo enkratna izkušnja, ki je nikoli ne boste zares pozabili. Tudi v Sloveniji je lahko 1. maj čudovito preživet!

VEČ O POCENI POČITNICAH SI PREBERITE TUKAJ!

počitnice v sloveniji

Počitnice za dva - prepustita se razvajanju v naravi


1. maj je pravi čas za preživljanje 3. dni oddiha za dva v prečudoviti Sloveniji. V Termah Topolšica lahko tudi 1. maja izbirate med različnimi nastanitvami, zagotovo pa je vsaka izmed njih nekaj posebnega. Boste izbrali katerega izmed dveh hotelov, ali bi se 1. maja v Sloveniji raje razvajali v čudovitih apartmajih? Idilična vasica bo počitnice za dva v Sloveniji spremenila v nepozabno in romantično doživetje, v katerem se bosta kot partnerja ponovno povezala.


Počitnice v Sloveniji - odločitev, ki je ne boste obžalovali

Počitnice v Sloveniji za 1. maj pritegnejo številne Slovence, a je kljub temu v tem času mogoče navezati pristen stik z naravo. 3 dni oddiha za dva ali za družino si lahko privoščimo kadarkoli, še posebej primeren za preživljanje prostega časa z najbližjimi pa je 1. maj. V Termah Topolšica vas ne bo navdušila le prisotnost neokrnjene narave, temveč bo vaše brbončice razvajala tudi hrana - kulinarika je v naših termah deležna posebne pozornosti. Sliši se, kot da so lahko počitnice v Sloveniji za 1. maj fantastične! In res je tako. Počitnice v Sloveniji ponujajo prav toliko, kot ponujajo v drugih državah. Če pa k temu prištejemo še dejstvo, da se nam ni potrebno ure in ure voziti, so počitnice v Sloveniji za 1. maj enkratna izbira!