Savnanje v dvoje - romantično doživetje savne v dvoje s popustom


Če potrebujete popolno sprostitev v dvoje, potem boste uživali v savnanju v dvoje v Termah Topolšica. Savna za dva je idealen način, da se popolnoma sprostite in privoščite svojemu telesu blagodejne in zdravilen učinke savne, hkrati pa da ta čas preživite z ljubljeno osebo v prijetni in intimni atmosferi savne. V naših toplicah boste dobili savno za dva pa zares ugodni ceni. Za vas smo pripravili tudi prav prijetno akcijo, kjer boste za savnanje v dvoje dobili poseben popust. Prepustite se razvajanju in obiščite naše savne. V dvoje bo zagotovo lepše.


Različne vrste savn v toplicah s posebnim popustom na ceno za dva


savna popustČe ste se odločili za savnanje v dvoje, potem lahko izbirate med različnimi vrstami savn. Glede na vaš tolerančni prag temperature lahko izberete različne savne. Finska savna in ekstremna finska savna sta namenjeni predvsem bolj izkušenim ljubiteljem savn, laconium savna pa je na primer primerna za začetnike v savnanju oziroma je namenjena začetnemu segrevanju telesa. Ostale savne, ki jih ponujamo v naših toplicah so: zeliščna in bio zeliščna savna, solna, parna, blatna savna, savna z medom,. Glede na vaše želje lahko izberete sebi najljubše savnanje v dvoje. Cena savne za dva pa bo v naših toplicah ugodna in privlačna. Ponujamo vam tudi ohlajevalne terapije, kot je na primer ledena jama, ali knajpanje. Poskrbeli smo tudi za tako imenovana počivališča, kotiček, kamor se boste po savni v dvoje lahko zatekli in se še bolj sprostili. Po prijetnem bivanju v savni pa se lahko razvajate še v termalni vodi whirlpool bazenov. Zdravilna termalna voda bo poskrbela, da se boste po vsej izkušnji počutili kot prerojeni.


S popustom za dva do nepozabne romantične izkušnje v naših savnah


Savna zelo blagodejno vpliva na naše telo, to so vedeli že stari Rimljani, ki so prakticirali hladno-vroče terapije v svojih zdraviliščih. Savnanje v dvoje pa je prav posebna intimna in romantična izkušnja. Če želite preživeti kvaliteten in užitka poln čas v dvoje, potem je savna za dva v naših toplicah prava rešitev za vas. Oglejte si našo ponudbo popustov in cene paketov za razvajanje v dvoje.

REHABILITACIJA V ZDRAVILIŠČU

FITNESS V TERMAH TOPOLŠICA

savna za dva