Terme v Sloveniji - pisan zemljevid termalnih kopališč


Na zemljevidu Slovenije boste lahko našli veliko term ali termalnih toplic, saj je Slovenija, kljub svoji majhni površini, bogata s termalnimi vodami. Ponudba term v Sloveniji je raznolika, zato boste zase sigurno lahko našli top terme v Sloveniji, kjer se boste lahko sprostili, brezskrbno uživali z vašo družino ali prijatelji ter si privoščili popolno razvajanje. Toplice vas bodo napolnile z novo energijo, tako da boste ponovno pripravljeni na opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Termalna kopališča v Sloveniji ponujajo poleg kopanja v termah tudi obilo drugih aktivnosti. Velika prednost term v Sloveniji je ta, da so na voljo v vseh letnih časih. Če pa želite doseči pravi mir in sprostitev, nas morate obiskati v Termah Topolšica.

Termalna kopališča v Sloveniji
Terme Topolšica - top terme v Sloveniji, kjer boste našli svoj mir


Če pogledate na zemljevid Slovenije, se nahajamo na Štajerskem, slabo uro vožnje iz Ljubljane. Zase lahko brez sramu rečemo, da smo top terme v Sloveniji. Prekrasna narava, prelep in miren kraj, obdan z zelenimi gozdovi, kraj, kjer je veliko sonca in malo megle. Naravne danosti Term Topolšica bodo zagotovo pozitivno vplivale na vas in vaše telo. Terme Topolšica so zdraviliški, turistični, gostinski in rekreacijski center s kakovostno ponudbo, ki privablja goste ne le iz Slovenije, temveč tudi iz tujine. Med pestro ponudbo (wellness, savne, zunanji in notranji bazeni, sprostitveni programi itd.) boste zagotovo našli aktivnost zase in tako aktivno in sproščujoče preživeli svoj prosti čas.


Termalno kopališče za zdravljenje bolezenskih stanj


Terme Topolšica nudi tudi raznoliko ponudbo nastanitev. Nastanite se lahko v dveh različnih hotelih ali pa v atraktivnem apartmajskem naselju. Za toplice Terme Topolšica lahko rečemo, da so pravi raj tako za sprostitev kakor tudi za naravno zdravljenje. Zaradi svojih naravnih danosti že od nekdaj veljajo za prvovrstno zdravilišče. V termah Topolšica v Sloveniji vam ponujamo tudi različne medicinske storitve. Termalna voda je namreč izredno zdravilna in je odlična za zdravljenje različnih bolezenskih stanj, kot so bolezni hrbtenice in sklepov, dihal itd.

MASAŽA ZA DVA

VIP WELLNESS

Terme Topolšica Slovenija