Vikend paket za dva - pobegnita od skrbi in se prepustita užitkom


Ker vemo, da si je v današnjem hitrem in sodobnem načinu življenja včasih težko vzeti več kasa zase in sprostitev, smo za vas pripravili posebno akcijo vikend paketa za dva po ugodni ceni. Preživite popoln vikend z ljubljeno osebo in skupaj pobegnita od vsakodnevnih skrbi. V Termah Topolšica smo prepričani, da boste z našo ponudbo zagotovo zadovoljni. Vikend paketi za dva so odlična priložnost, da s svojim partnerjem utrdita vajine vezi in hkrati uživata v intimnem in prijetnem ambientu našega zdraviliško-turističnega kompleksa. Za vas smo pripravili zares ugodno ceno za vikend za dva, akcijski paket pa je lahko tudi idealno darilo.


Izbirajte med različnima vikend paketoma v dvoje po ugodni ceni

Na izbiro imate dva paketa vikend za dva. Paket Vikend bombonček Zala je na voljo že za neverjetnih 266 € za dve osebi. V akcijsko ceno vikenda v dvoje je vštet 2Xpolpenzion v dvoposteljni sobi, razvajanje v svetu savn, možnost 3-urnega najema zasebnega wellnessa, kjer se boste lahko razvajali v dvoje, neomejeno kopanje v vseh termalnih bazenih in polovična masaža za oba. V naših termah so zaposleni le najboljši maserji, ki bodo poskrbeli, da se boste boljše počutili. Izbirate lahko med različnimi vrstami masaž: klasična, aroma, anticelulitna, športna itd. Za paket Imava se rada boste odšteli neverjetnih 289 €. Paket vsebuje dve nočitvi za dve osebi z zajtrkom v sobi in večerjo v restavraciji Luna, šampanjec in sadje v sobi, enourno razvajanje in sproščanje v zasebnem wellnessu z jacuzzijem, refleksno masažo stopal in neomejeno kopanje v termalnih bazenih.


Akcijska ponudba za razvajanje v dvoje v Termah Topolšica

Oglejte si našo ugodno ponudbo in posebno akcijo vikend paket za dva ter si privoščite nepozaben oddih v osrčju narave, kjer se boste zagotovo spočili in sprostili ter si nabrali novih moči za vsakdan. Storite to v dvoje in preživite kvaliteten čas s svojim partnerjem na nepozabnem razvajanju v Termah Topolšica.

Več o masaži za vda:www.vsi.si/terme-topolsica/masaza-za-dva

FIZIOTERAPIJA V TERMAH TOPOLŠICA

SVET SAVN

Vikend paket za dva termeVikend paket za dva akcija