Razvajanje v dvoje na Štajerskem si boste še dolgo zapomnili

Savna v dvoje

Povejte ljubljeni osebi, da jo imate radi, in to z razvajanjem v dvoje na Štajerskem. To vam omogočamo z vikend paketom razvajanja v dvoje Imava se rada, ki za dve osebi znaša zgolj 289 evrov. Cena vikend paketa razvajanja v dvoje na Štajerskem vsebuje polpenzion za dve osebi v novejšem delu hotela Vesna, vikend paket razvajanja v dvoje pa vključuje 2x polpenzion za dve osebi v dvoposteljni sobi, z zajtrkom v sobi in večerjami v restavraciji Luna, šampanjec in sadje v sobi, enourno razvajanje v zasebnem wellnessu z jacuzzijem, razvajanje v dvoje z (delno) masažo, refleksno masažo stopal za dve osebi, neomejeno kopanje in savna v hotelu Vesna, kopalne plašče in brezžični internet.

Bombonček v vikend paketu razvajanja v dvoje

Razvajanje v dvojePoleg razvajanja v dvoje z vikend paketom Imava se rada vam ponujamo še vikend bombonček razvajanja v dvoje na Štajerskem, ki sliši na ime Zala. Cena tega dvodnevnega paketa razvajanja v dvoje na Štajerskem znaša 266 evrov in vključuje 2 x polpenzion za dve osebi v dvoposteljni sobi, vstop v svet savn v Wellness Zala za oba, 3-urni najem zasebnega wellnesa - razvajanje v dvoje v Zali (prostor vključuje: finsko in turško savno, počivališče, whirlpool), polovično masažo v Wellness Zala za oba, kopalni plašč, neomejeno kopanje v vseh termalnih bazenih hotela Vesna, animacijo in zabavne prireditve ter brezžični internet.

Izberite vikend paket razvajanja v dvoje še danes

Prepričani smo, da smo v raznoliki ponudbi razvajanja v dvoje v Sloveniji pravi naslov za popolno razvajanje v vikend paketu razvajanja v dvoje. Za ceno razvajanja v dvoje na Štajerskem v omenjenih vikend paketih razvajanja v dvoje namreč ponujamo resnično veliko. Zato ne oklevajte in si svoj sanjski vikend paket razvajanja na Štajerskem rezervirajte še danes.

VEČ O SAVNI V DVOJE