Vikend paket - privoščite si razvajanje za dva v toplicah

Vikend paket je primeren za preživljanje trenutkov v dvoje, pri čemer se lahko zaljubljenca posvetita izključno drug drugemu. Privoščita si lahko pravi kratki romantični pobeg in brezskrbno uživanje med doživljanjem nečesa posebnega. Za vikend razvajanje za dva lahko izberete tudi toplice in si morda privoščite tudi savno. Število vikend paketov v Sloveniji je precej veliko, vendar pa je potrebno za brezskrbno uživanje v neokrnjeni naravi izbrati tudi primerno lokacijo in terme Topolšica so kot nalašč za to. Za vse zaljubljence smo pripravili paket Imava se rada, ki vsakemu paru omogoča posebno razvajanje v sklopu term Topolšica, ki so obdane z neokrnjeno naravo. Vikend paket je na voljo po ugodni ceni, ki jo je zares vredno izkoristiti. Privoščita si sprostitev v prijetnem in mirnem okolju.

vikend paketvikend paket za dva

Vikend razvajanje za dva - kam na oddih?

Na vikend razvajanje za dva se lahko odpravita v naravno zdravilišče, ki se nahaja na robu gozda in omogoča različne nastanitve, obdane z naravo. Vikend paket Imava se rada vključuje polpenzion za dve osebi v čudovitem hotelu Vesna. Privoščita si šampanjec in sadje v sobi, enourno razvajanje v zasebnem wellnessu z jacuzzijem, delno masažo za dve osebi, refleksno masažo stopal za dve osebi ter neomejeno kopanje in savnanje v hotelu Vesna. Vikend razvajanje za dva je primerno tudi kot darilo za zaljubljene pare. Presenetite svojo boljšo polovico z vikend paketom za zaljubljene!

Vikend paket za poglobitev odnosa

Vikend paket lahko poleg sprostitve predstavlja tudi čas za druženje in pogovor, ki lahko zelo pozitivno vpliva na vsak odnos. Z vikend paketom za 2 si boste omogočili tudi vstop v savno, ki je lahko tudi intimen prostor. Privoščite si umik v umirjeno okolje z vikend paketom v termah Topolšica.