Poceni počitnice v Sloveniji na robu gozda

Poceni počitnice z vsemi vrstami doživetij si lahko privoščimo tudi v naravnem zdravilišču, ki se nahaja na obronku gozda. K sproščenemu vzdušju prispevata tudi vonj po gozdu in prisotnost neokrnjene narave. To so le nekateri izmed razlogov, zakaj preživeti počitnice v Sloveniji. Če želite v času svojih počitnic izkusiti zdravilne učinke termalne vode in poskrbeti tudi za zabavo najmlajših, potem je temelj sprostitve in zdravja, imenovan terme Topolšica, pravi kraj za vas. Ker se bliža čas počitnic, lahko tudi vi sebi in svoji družini zagotovite poceni počitnice v termah, v katerih boste preživeli čudovite trenutke s svojimi najbližjimi. Za vas smo pripravili pakete s posebnimi jesenskimi počitniškimi popusti za otroke do 12 let, za mlajše od 6 let pa smo pripravili tudi polpenzion popolnoma brezplačno. Če iščete ugodne počitnice, nas obiščite v termah Topolšica.

poceni počitnicepočitnice v Sloveniji

Počitnice v Sloveniji - kam na dopust z otroci?

Počitnicam v Sloveniji se marsikdo raje kar izogne, saj so mnogi prepričani, da je za majhno doživetje potrebno odšteti veliko denarja. Kljub temu pa so lahko tudi počitnice v Sloveniji zabavne in poceni. Poceni družinske počitnice v jesenskem letnem času si lahko zagotovite v termah Topolšica, prav tako pa si lahko privoščite tudi počitnice za dva. Tudi v tem primeru smo za vas pripravili fantastične pakete, kot je paket Imava se rada.

Poceni počitnice z oddihom in sprostitvijo

Poceni počitnice so odlična rešitev tudi takrat, kadar si želimo nekaj časa preživeti popolnoma sami in se tako posvetiti osebnostni rasti. V termah Topolšica si lahko privoščite tudi počitnice za eno osebo in si tako vzamete čas za popolno sprostitev v zavetju narave. Pričakujemo vas v termah Topolšica.

Več na:http://www.terme-topolsica.si