Razvajanje v dvoje vikend paket ali enodnevno za dva - kje preživeti?

Razvajanje v dvoje vikend paket je brez dvoma darilo, ki bi razveselilo čisto vsak par. Le kdo si ne želi razvajanja v dvoje - vikend paketa ali enodnevnega razvajanja za dva v objemu neokrnjene narave? V Termah Topolšica smo za vas pripravili najboljše pakete, ki bodo paru omogočili, da si privošči čas zase v dvoje. Vikend paket v dvoje ali enodnevno razvajanje za dva na Štajerskem v templju miru, zdravja in nepozabnih doživetij pričara nasmeh na obraz čisto vsakemu paru. Izberete si lahko tudi zasebni wellness - razvajanje v dvoje. Naše sobe so namenjene do štirim osebam, vsaka izmed njih pa goste razvaja s finsko in parno kopeljo, whirpool bazenom, mini barom in udobnimi počivalniki. Če si želite najboljšega razvajanja v dvoje (enodnevnega) se prepustite čudovitemu ambientu savn in kopeli, privoščite pa si lahko tudi popolno mero zasebnega razvajanja v dvoje ali vikend paket v dvoje na Štajerskem.

razvajanje v dvoje

PREVERITE PONUDBO VIKEND PAKETOV ZA DVA

Enodnevno razvajanje za dva ali vikend paket?

Tako enodnevno razvajanje za dva, kot tudi vikend paket v dvoje je popolno presenečenje za par. Najboljši so tisti dnevi, ko si lahko privoščimo počitek in pri tem pozabimo na vse skrbi. SPA razvajanje v dvoje - vikend paket si lahko privoščite v vedno najboljših Termah Topolšica, v katerih smo za vas pripravili paket, imenovan vikend bonbonček Zala. Vikend paket zajema 2× polpenzion za dva v dvoposteljni sobi, vstop v svet savn, 3-urni najem zasebnega wellnessa, polovično masažo za oba in neomejeno kopanje. Tudi vas mika, da bi si privoščili SPA razvajanje v dvoje - vikend paket ali enodnevni oddih za dva na Štajerskem? Privoščite si samo najboljše vikend pakete!

Najboljše SPA razvajanje v dvoje v templju miru

Najboljšega SPA razvajanja v dvoje boste zagotovo deležni v našem Wellness centru Zala. Če si želite enodnevnega oddiha za dva, je center Zala prava izbira. Sproščujoče barve, poživljajoče naravne vonjave, savne ter masažne in kozmetične sobe so vse, kar potrebujete za razvajanje v dvoje. Vsakdo kdaj potrebuje vikend paket - oddih, da si lahko napolni baterije in se pripravi na nove izzive. Enodnevna razvajanja so še posebej primerna za pare, saj jim omogočajo, da se v romantičnem vzdušju ponovno povežejo. Najboljše pri vsem tem pa je, da boste v Termah Topolšica deležni tudi brezplačnega, pa vendar čudovitega pogleda na neokrnjeno naravo in vrhunskih kulinaričnih doživetij. Razvajanje v dvoje - vikend paket je zares čudovito darilo.

razvajanje v dvoje za vikend

Kam na vikend paket na Štajerskem?

Možnosti sprostitve na Štajerskem je ogromno, a le ena je najboljša. Razvajanje v dvoje - vikend paket v Termah Topolšica je poln topline, čudovitih barv in miru. Tudi enodnevna razvajanja v dvoje so primerna za ponovno vzpostavljanje povezanosti z ljubljeno osebo. V Termah Topolšica lahko izbirate med različnimi ambienti - boste za vikend paket razvajanje v dvoje izbrali starodavni Rim, skrivnostni Orient ali morda japonski minimalizem? Izbiro prepuščamo vam, saj vam bo tako možnost sprostitve na enodnevnem razvajanju za dva ali v vikend paketu zagotovljena. Enkratno doživetje na Štajerskem v vikend paketu prinaša nepozabno zabavo in ogromno lepih trenutkov, ki bodo za vedno ostali v vašem spominu.

Razvajanje v dvoje - vikend paket v osrčju narave

Razvajanje v dvoje - vikend paket si lahko na Štajerskem privoščite tudi v osrčju narave. Terme Topolšica so obdane z neokrnjeno naravo, iz katere zemlje je pred davnimi leti privrela voda, čista, kakor biser. Na najboljšem enodnevnem razvajanju boste lahko tudi vi preizkusili zdravilno moč naše termalne vode, ki vre iz nedrja zemlje. Na robu gozda bo razvajanje v dvoje še posebej romantično - vonj po gozdu vam bo med sprehodom napolnil pljuča, termalna voda pa vas bo popeljala v svet svobode in užitka. Tempelj sprostitve in neokrnjena narava vas vabita na razvajanje v dvoje - vikend paket v Termah Topolšica.