Cena bazena, ki je prijazna posameznikom in družinam

Pri nas so termalna doživetja vse leto na dosegu roke. Vodne površine se namreč razprostirajo na 1.760 kvadratnih metrih, sončne žarke in gostinsko ponudbo parka pa lahko obiskovalci v primerjavi z ostalimi bazeni v Sloveniji užijejo na kar 10.000 kvadratnih metrov površin. Topli vrelci, bazen za otroke, bazen s toboganom, masažne prhe, whirlpool in prave rimske kopeli zagotavljajo, da vam pri nas tudi pozimi ne bo dolgčas. Cene naših bazenov so namreč tako ugodne, da jim boste težko rekli ne.

BazenBazen cena

Odlična cena bazena za raznovrstno ponudbo

V osrčju hotela Vesna se odpira notranjski bazenski kompleks oziroma mesto vodnih atrakcij za vso družino, cena bazenov pa je za raznovrstno ponudbo nadvse ugodna. V hotelu Vesna imamo notranji pol olimpijski bazen (temperatura 29°C) in zimsko-letni bazen, katerega je pol notri in pol zunaj (temperatura od 30°C do 36°C) s podvodnimi masažami ter whirlpooli. Notri je tudi otroški bazen.

Temperatura vode v Vodnem parku Zora, ki obratuje v poletni sezoni, je temperatura vode do 30 °C. Atraktivne termalne vodne površine, prelivajoči se bazeni, vodne atrakcije, tobogani in bogat gostinski program ustvarjajo pravo mesto vodnih doživetij, kar je njegova prepoznavnost med bazeni v Sloveniji. Prikupna tlakovana terasa in lepo urejene travnate površine ustvarjajo prijetno okolje za popolne termalne užitke. Lesen mostiček pa povezuje oba dela ter obiskovalce vodi od notranjega do zunanjega bazenskega kompleksa.

Cene bazena konkurenčna bazenom v Sloveniji

Cena bazena pri nas je prijazna posameznikom in družinam, v primerjavi z ostalimi podobnimi bazeni po Sloveniji pa tudi nadvse konkurenčna in ugodna. Ponujamo različne cenovno ugodne pakete vstopnic, na voljo so tudi popusti za skupine na število vstopnic, zato se vam splača preveriti akcijo cen naših bazenov. Zagotavljamo vam, da boste v ponudbi zlahka prišli do najugodnejše cene bazena za vas in vašo družino, ki jo boste v veliko ostalih bazenih v Sloveniji zaman iskali. Za vse tiste, ki jim vodnih vragolij nikoli ni dovolj, pa naj povemo še, da je v naši bližini doma tudi bazen v Velenju, ki vas bo navdušil s svojo pestro in bogato ponudbo.

UGODNE CENE BAZENA TOPOLŠICA