Bazen za sprostitev in vadbo


Bazen nudi odlične možnosti za sprostitev, ob tem pa še za rekreacijo. Ne glede na to, ali se želite le razgibati ali pričakujete kvalitetnejše rekreativno plavanje, vam številni bazeni v Sloveniji ponujajo priložnost, da storite nekaj za svoje telo. Izbirate lahko med zunanjimi bazeni ter notranjimi bazeni v hladnejših mesecih, v Termah Topolšica pa ponudbo dopolnjujejo tudi savne, masaže in možnost vadbe v fitnesu. Če še torej ne veste, kje bi preživeli kvalitetne in poceni počitnice, vam predlagamo bazen. Cena bazena se nekoliko razlikuje od term do term, za ugodne počitnice in plavanje v bazenih pa priporočamo Terme Topolšica.

topolšica bazeni

VEČ O POCENI TERMAH V SLOVENIJI


Bazen ob rehabilitaciji


Bazen nudi odlične možnosti za vse, ki okrevajo po operativnih posegih ali imajo težave s hrbtenico. Ker je v notranjih bazenih mogoče plavati skozi vse leto, nudijo možnost okrevanja in rehabilitacije tudi jeseni in pozimi. Bazen in termalna voda izjemno blagodejno učinkujeta na bolečine v sklepih, kolkih, kolenih in hrbtenici, saj topla voda blagodejno vpliva na celoten gibalni sitem, občutek breztežnosti pri plavanju v bazenu pa ne obremenjuje sklepov ter pomaga k hitrejšem celjenju. Ob tem si hitrejše okrevanje zagotovite tudi z bogatim spremljevalnim programom, ki je na voljo v Termah Topolšica.

bazeni cena


Notranji bazeni Topolšica


Notranji bazeni Topolšica nudijo veliko možnosti ne samo za rehabilitacijo in gibanje, temveč tudi za sprostitev. Terme Topolšica so primerne za posameznike, ki okrevajo po operativnih posegih in boleznih, spadajo pa tudi med najboljše terme v Sloveniji za otroke in vso družino. Bazeni z notranjimi tobogani bodo v varnem okolju animirali otroke, medtem ko si bodo starši lahko privoščili sprostitev v večjih bazenih, savnah in na masažah. Notranji bazeni imajo še druge prednosti: izboljšajo zdravje in kondicijo, pomagajo pri hitrejšem izgubljanju teže, delujejo razstrupljajoče in pomagajo obnoviti energijo. Vse skupaj zaokrožujemo z odlično kulinarično ponudbo in zdravim bivalnim okoljem, kjer boste napolnili svoje baterije in se domov vrnili kot prerojeni.