Toplice v Sloveniji vas pričakujejo tudi v Topolšici

Naša država je kljub majhni površini polna naravnih bogastev, od ugodnih klimatskih razmer in nedotaknjenega naravnega okolja do bogate in raznolike ponudbe toplic v Sloveniji. Ne glede na to, kam vas bo zanesla pot, povsod boste v najboljših toplicah v Sloveniji lahko uživali v njihovih blagodejnih učinkih in gostoljubju.

Toplice v Sloveniji za otroke

Med najboljšimi toplicami v Sloveniji je Topolšica nekaj posebnega

Toplice v Sloveniji imajo bogato zgodovino, pohvalijo pa se lahko tudi s pestro in raznoliko ponudbo. Med najboljšimi toplicami v Sloveniji nikakor ne morete mimo Term Topolšica, ki z naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka. Kraj je na zemljevidu toplic v Sloveniji znan po mnogih sončnih dneh, brez turobne megle. Moč termalne vode so poznali že v 16. stoletju. Zdravilna voda, svež gorski zrak in množica sončnih dni so v prejšnjem stoletju privabljali v Topolšico tudi gospodo z Dunaja in celotne Avstro-Ogrske. Danes so Terme Topolšica med najboljšimi toplicami v Sloveniji poznane kot zdraviliški, turistični, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo, med katero lahko vsakdo izbere sebi najljubše preživljanje prostega časa.Še več, med toplicami v Sloveniji veljajo Terme Topolšica brez dvoma za eno najlepših toplic v Sloveniji, prav tako se uvrščajo med največje toplice v Sloveniji. Tu bodo na svoj račun prišli tudi najmlajši, saj imajo Terme Topolšica tudi prave toplice za otroke v Sloveniji.

CENOVNO UGODNE TOPLICE V SLOVENIJI

Med toplicami v Sloveniji obkrožite nas

Toplice SloveniijaNastanitev v eni najboljših toplic v Sloveniji je možna v dveh hotelih s tremi zvezdicami in v prekrasnih štirizvezdičnih apartmajskih hiškah v naselju Ocepkov gaj. Skupaj predstavljajo 27 bivalnih enot, vse apartmajske hišice pa so zasnovane tako, da nudijo gostu intimo in zasebnost ter z udobno nadstandardno opremo zagotavljajo gostom drugi dom. Sicer pa programi Term Topolšica temeljijo na dveh naravnih zdravilnih faktorjih - termalni oligomineralno hipotermni vodi in blagi srednjegorski klimi z obilico sončnih dni. Zaradi blage in ugodne klime med toplicami v Sloveniji kot eni redkih izvajamo več vrst klimatskih programov, ki so priporočljivi za lažja kronična obolenja dihal ter za izboljšanje telesne vzdržljivosti. V sodelovanju z Bolnišnico Topolšica smo oblikovali tudi različne menedžerske, sprostitvene in antistresne programe.