Poceni počitnice v Sloveniji - zakaj pa ne?

Poceni počitnice so tisto, kar iščemo, preden se odpravimo na oddih od vsakodnevnih obveznosti. Zanimajo nas čim bolj ugodne cene in privlačna ponudba. Včasih si želimo v sklopu poceni počitnic ogledati lepote in bogastva različnih držav, spoznati njihovo kulturo na nepozaben in ekonomičen način, včasih pa si preprosto zaželimo počitnic v termah. Če nam uspe poiskati še poceni ponudbo, potem se iskanje prave destinacije hitro uspešno zaključi. Zakaj si ne bi letos privoščili oddih za dva ali z otroci kar v Sloveniji, kjer se je mogoče prepustiti harmoniji užitkov in wellness doživetij, kjer vas bodo razvajali topli dotiki tisočerih modrosti narave in kjer svoboda prihaja od sonca? V Termah Topolšica lahko nepozaben dopust preživite s svojo družino. Odpravite se tja na rob gozda, kjer danes stoji sodobno zdravilišče, ki razvaja z vsem, kar ponuja narava. Naš termalni vrelec v dolino že vse od 16. stoletja privablja tiste, ki cenijo moč naravnega. Čaka vas pestra ponudba in kar nekaj paketov, ki vam omogočajo poceni počitnice v Sloveniji.

Kaj vse si lahko privoščite v sklopu poceni počitnic?

Pogosto storimo napako in se vsako leto odpravimo na oddaljene lokacije z mišljenjem, da v Sloveniji tako ali tako nimamo več česa videti. Vendar pa se tudi tukaj najde nešteto priložnosti za preživljanje dopusta z družino, ne da bi se nam bilo potrebno več ur voziti na naš cilj. V Topolšici si lahko privoščimo lepotne tretmaje, masaže, obiščemo svet savn ali wellness, če pa smo na poceni počitnicah z otroci, je potreba po zabavi v bazenih neizogibna. V Termah Topolšica smo en bazen namenili samo najmlajšim, poleg tega pa so na voljo atraktivne termalne vodne površine, prelivajoči se bazeni, vodne atrakcije, tobogani - gre skratka za pravo mesto vodnih doživetij, ki se po vrhu vsega nahaja v Sloveniji! Če iščete popolno razvajanje za dva, preverite temu prilagojene pakete in nikar ne pozabite na bogat gostinski program, ki poskrbi za maksimalen užitek med oddihom.

počitnice v termahpočitnice za dva

Pravo razkošje kulinaričnih okusov v Sloveniji

V sklopu poceni počitnic si zagotovo želimo poskusiti nekaj novega, neznanega. V Topolšici smo zato kulinariki posvetili posebno pozornost. Naše goste razvajamo s široko kulinarično paleto in jim nudimo pester izbor zdravih, a kljub temu okusnih dobrot. V prijetnem ambientu in visoko kakovostjo postrežbe je užitek neizogiben. Ker želimo, da so vaše poceni počitnice popolne in sproščujoče (tudi, če bodo zelo kratke), smo pripravljeni za vas običajno kosilo spremeniti v pravo gastronomsko doživetje, ki ga ne boste pozabili. Ste še vedno prepričani, da si poceni in čudovitih, nepozabnih počitnic ni mogoče privoščiti v Sloveniji? Naravno zdravilišče Topolšica vas bo zagotovo prepričalo v nasprotno. Umaknite se v osrčje narave, kjer se bo pred vami razprostrla neskončna paleta prvinskih doživljajev.

PREŽIVITE POLETNE POČITNICE V TERMAH TOPOLŠICA

Odlična izbira tudi v primeru zdravstvenih težav

Voda termalnega vrelca je primerna za zdravljenje različnih obolenj, od kroničnih nevroloških obolenj ter bolezni hrbtenice in sklepov, pa vse tja do zdravljenja stanj po poškodbah in postoperativnih stanj gibal. Način priprave vode je okolju in kopalcem prijazen. V sončnih dneh se odpira tudi vodni park Zora, ki je kot nalašč za preživljanje poceni počitnic z najmlajšimi. Tlakovano teraso obdajajo travnate površine, ki poskrbijo za prijetno okolje in za popolne termalne užitke odraslih, kot tudi najmlajših. Lesen mostiček povezuje notranji in zunanji bazenski kompleks, v okviru bazenov pa so vam na voljo še finska, turška in infra savna. Topolšica je kot nalašč za preživljanje poceni počitnic, bodisi v dvoje, bodisi z družino, saj bo vsakdo brez težav našel pravo zabavo in sprostitev zase. Dobrodošli v templju sprostitve in zdravja, ki se nahaja v Sloveniji. Več nahttp://www.terme-topolsica.si/