Rehabilitacija po možganski kapi - za boljše življenje

rehabilitacijaRehabilitacija je pomemben proces obnavljanja telesa, ki se običajno izvaja v termah ali toplicah. Ne zajema le okrevanja po poškodbah, temveč tudi po operacijah in po možganski kapi. Rehabilitacija po možganski kapi lahko bistveno izboljša življenje posameznika, ki se sooča s posledicami možganske kapi in predstavlja del zdravljenja, ki posamezniku omogoča življenje z manjšo prizadetostjo. Ker možganska kap svojih žrtev ne izbira, lahko prizadene tudi zelo mlade ljudi, pri katerih lahko zaradi posledic možganske kapi pride do psihičnih težav zaradi socialne izoliranosti, slaba pa je tudi samopodoba prizadetega. Takšne spremembe lahko povzročijo negativno spremembo v celostnem zdravju, zaradi česar je rehabilitacija pri soočanju s težavami nujno potrebna. Rehabilitacijo v zdravilišču vam nudimo tudi v termah Topolšica, ki so pravi raj za sprostitev in za naravno zdravljenje. Prisotnost neokrnjene narave in prijaznih, strokovno usposobljenih sodelavcev je ključnega pomena pri zagotavljanju dobrega počutja rehabilitiranega.

VIKEND PAKETI V TOPLICAH

rehabilitacija po možganski kapiRehabilitacija po možganski kapi in njen namen

Rehabilitacija po možganski kapi je usmerjena k izboljšanju okvarjenih telesnih funkcij, njen namen pa je posamezniku omogočiti čim boljše življenje po možganski kapi. Ker so nastale okvare različne od posameznika do posameznika, je zelo pomembno, da je pri rehabilitaciji pristop k posamezniku zares individualen, rehabilitirana oseba pa mora biti celostno obravnavana. Prav tako je pri rehabilitaciji po možganski kapi ključnega pomena čim prejšnji začetek procesa zdravljenja (že v prvih urah po kapi).

POCENI POČITNICE V TOPLICAH

Rehabilitacija - kje se izvaja?

Rehabilitacijo po poškodbah in možganski kapi vam omogočamo tudi v termah Topolšica, kjer bo za vas poskrbela izkušena in prijazna ekipa strokovnjakov. Zavedamo se pomena rehabilitacije po možganski kapi, zato vam nudimo kakovostno obravnavo ter strokovno pomoč in podporo, ki jo boste potrebovali v procesu okrevanja.