Hotel terme vabi na sprostitev

Paket hotel terme je kot nalašč za tiste, ki želijo do popolnosti izkoristiti svoj poletni dopust. V neokrnjeni naravi najdemo vrsto lokacij, kjer se skrivajo top terme v Sloveniji z možnostjo užitja naravnih virov, kot so termalne vode, ki se nahajajo v termalnih kopališčih v Sloveniji. Kopanje v termah je gotovo zdrav način zabave, ki zaradi zdravilnega učinka tamkajšnih naravnih vodnih virov blaži težave gibalnega in živčnega sistema ter pripomore k rehabilitaciji poškodb in operacij gibalnega aparata.

kopanje v termahhotel terme

Zdravilno kopanje v termah za popoln počitniški oddih

Ljubitelji zdravja se kopanja v termah spoštljivo poslužujemo zaradi blagodejnosti voda, katerih učinki so že dolgo znani. Zdravilni učinki izvirskih in termalnih voda se kot pomemben dejavnik uporabljajo v medicini in zdravilstvu. V številnih kulturah vodi in njenim zdravilnim učinkom pripisujejo velik pomen in jo obravnavajo kot glavno zdravilko različnih bolezni. Termalne vode se uporabljajo tudi v športno-rekreativne namene, za sprostitvene in očiščevalne, ter za pomlajevalne kopeli. Hotel terme ponuja programe, ki blagodejno vplivajo na telo in mu povrnejo vitalnost in svežino - na primer fizioterapija, wellness, masaža ... Termalna kopališča v Sloveniji so primerna izbira za vso družino, saj poleg otroških bazenov s tobogani nudijo wellness program za razvajanje in počitek. Vse to nudijo top terme v Sloveniji, ki vabijo k lepim in spomina vrednim doživetjem.

Hotel terme ali apartma?

Hotel terme in terme z apartmaji z izbranimi restavracijami in celovito ponudbo vabijo na kulinarične užitke, kopanje v termah, počitek in bivanje v naravi. V hotelu terme lahko izbirate med različnimi ponudbami, vse pa so opremljene z izbranim osebjem, ki skrbi za to, da se med bivanjem počutite prijetno. Terme z apartmaji so primerni predvsem za družinsko preživljanje počitnic z otroki ter za tiste, ki si radi sami oblikujejo dnevni program, za popolno brezskrbnost pa so najboljša izbira hoteli terme, kjer je za vse že poskrbljeno.

V TERMAH TOPOLŠICA TUDI SAVNANJE V DVOJE