Rehabilitacija v toplicah - najboljša rehabilitacija po možganski kapi v zdravilišču

Rehabilitacija v zdravilišču nudi mnoge prednosti pri okrevanju po bolezni, poškodbi ali operaciji. Termalna voda, čista in neokrnjena narava ter prijazno osebje z visoko mero znanja lahko bistveno olajšajo okrevanje in nam pomagajo pri preprečevanju številnih zapletov. Rehabilitacijo v zdravilišču odredi zdravnik tudi po možganski kapi. Gre za izgubo možganske funkcije zaradi strdka, ki je prekinil pretok krvi skozi možgane. Možganska kap lahko povzroči trajne okvare, zato je rehabilitacija po možganski kapi v zdravilišču ključnega pomena za vzdrževanje samostojnosti bolnika. Rehabilitacije v toplicah izvajajo tudi Terme Topolšica, v katerem vas pričakuje vedno prijazno in nasmejano osebje.

rehabilitacija v zdravilišču

Rehabilitacija po možganski kapi v zdravilišču - kaj je potrebno vedeti?

Rehabilitacija po možganski kapi v toplicahje zahteven proces, ki vključuje specialiste na različnih področjih. Potreben je celosten pristop k bolniku, saj lahko le tako dosežemo željene rezultate. Ključnega pomena pri rehabilitaciji po možganski kapi pa je tudi fizioterapija, ki po tako težkem stanju nujno potrebna. Rehabilitacijo v toplicahnudijo tudi terme Topolšica, ki so raj za sprostitev in zdravljenje. Poskrbite za svoje okrevanje in si zagotovite rehabilitacijo po možganski kapi v toplicah.

VIKEND PAKETI V TOPLICAH ZA DVE OSEBI

Rehabilitacija v toplicah z vrhunsko ekipo strokovnjakov

Rehabilitacija v zdravilišču vključuje ekipo strokovnjakov, kot so logopedi, fizioterapevti, psihologi , delovni terapevti in socialni delavci. Za bolnika poskrbijo s strokovnim znanjem in izkušnjami in mu omogočijo uspešno rehabilitacijo v toplicah. Rehabilitacija-možganska kap vam lahko ponovno omogoči izvajanje aktivnosti, ki jih imate radi in samostojno oskrbo.

Na voljo tudi savne v dvoje:https://www.vsi.si/terme-topolsica/savna-v-dvoje

rehabilitacija po možganski kapi v zdravilišču