Masaža v dvoje ali romantični vikend paket - Terme Topolšica

Masaža v dvoje je odlično darilo, ki ga podarite sebi in svojemu partnerju, z njim pa lahko presenetite tudi svoje prijatelje. Za vse, ki si želite še malce več časa za sprostitev in uživanje v romantičnem vzdušju, pa je tu vikend paket. Razvajanje, ki ga bosta deležna in ki seveda vključuje tudi masažo v dvoje, bo poskrbelo za napolnitev vajinih baterij, zato se bosta precej lažje soočala z izzivi, ki vaju čakajo v prihodnje. Z malo srečo pa je mogoče ujeti posebno akcijo in si zagotoviti zelo ugoden vikend paket. Terme Topolšica so vsekakor izvrstna izbira za pare, ki si želijo krajšega pobega od vsakodnevnih obveznosti. Obiščita naše priljubljene toplice. Masaža v dvoje in druge oblike sproščanja so navdušile že številne zadovoljne goste.

CENIK VIKEND PAKETA V DVOJE V TERMAH TOPOLŠICA

Sproščujoča masaža v dvoje je čudovita izkušnja

Masaža je že sama po sebi izjemno sproščujoča. Kadar pa imate med masažo ob sebi nekoga, ki ga imate radi, pa je užitek še toliko večji. Tako je masaža v dvoje izvrstna priložnost za pare, ki želijo okrepiti vez in preživeti sproščujoče trenutke v družbi svojih najdražjih. Za vaju bo skrbelo izkušeno osebje, ki se bo prilagodilo vsem vajinim željam. Pri masaži v dvoje se lahko uporabljajo posebna eterična olja, vroči vulkanski kamni, čokoladne obloge ipd. Poiščita možnost oziroma vrsto masaže v dvoje, ki bo ustrezala obema!

Masaža in toplice v dvoje

Rezervirajte si nepozaben vikend paket v dvoje

Danes pari težko najdejo čas, ki bi ga preživeli le v dvoje. Vsakodnevne obveznosti nas silijo, da zanemarjamo tiste, ki jih imamo najraje. Na koncu dneva pa smo velikokrat preveč utrujeni, da bi se posvetili svojemu partnerju. Včasih je zato najbolje, da vsaj za krajši čas zamenjata okolje. In prav to omogoča naš vikend paket. Terme Topolšica vabijo vse pare, ki se zavedajo, da je za uspešno razmerje izredno pomemben kakovostno preživet skupni čas, ko nismo obremenjeni z drugimi opravili. Obiščita naše terme ter naredita nekaj koristnega zase in za vajin odnos. Če se zanimate predvsem za darilo, pa so vam naše terme ponujajo darilne bone za vikend paket v dvoje.

Kaj vključuje vikend paket - razvajanje z masažo v dvoje in še mnogo več

Kaj torej dobita, če se odločita za naš vikend paket? Terme Topolšica vama ponujajo uživanje v našem wellness centru Zala. Čakata vaju dve nočitvi s polpenzionom v komfortno opremljeni sobi, neomejen vstop v svet savn in neomejeno kopanje (termalni bazeni oziroma toplice), masaža v dvoje ... Poleg tega pa imata na voljo 3-urni najem zasebnega wellnessa s finsko in turško savno ter z masažno kadjo in prostorom za počitek. Seveda pa lahko uživata v različnih oblikah animacije in zabavnih prireditev. V ceno je med drugim vključena izposoja kopalnega plašča za oba. Tako bosta imela na voljo resnično vse, kar potrebujeta za popoln odklop od vsakodnevnega stresa. Navdušila vaju bo dostopna cena za naš vikend paket. Razvajanje v dvoje, ki vključuje romantično, intimno atmosfero, je ugodnejše, kot si verjetno predstavljata.

Vikend paket v dvoje in razvajanje

Sodobno urejene toplice, masaža v dvoje, lepotni tretmaji ...

Masaža v dvoje in druge dejavnosti v naših termah bodo potekale v sodobno urejenem okolju. Poskrbljeno je za popolno čistočo, med kopanjem pa bosta uživala v neoporečni vodi, ki jo redno testiramo, hkrati pa skrbimo za nenehne izboljšave njene kakovosti z uporabo najsodobnejše tehnologije in postopkov. Za piko na i poskrbi naše ustrežljivo in usposobljeno osebje, ki bo skrbelo, da vama ne bo manjkalo zares prav nič. Naše terme pa niso primerne le za pare, ampak so kot nalašč tudi za družinske počitnice, sproščeno prijateljsko uživanje ali pa za samostojen obisk. Med drugim so naše terme zelo priljubljene med tistimi, ki se soočajo z različnimi zdravstvenimi težavami, na primer s kroničnimi bolečinami, ali pa poskušajo skrajšati čas okrevanja po operativnih posegih. V Termah Topolšica prisluhnemo individualnim potrebam vsakega gosta!

VEČ O RAZVAJANJU V DVOJE