Skladišče na najvišjem nivoju


Skladišče KranjSkladišče za skladiščenje različnih vrst materiala (npr. skladiščenje čistil) vam je na voljo na odlični lokaciji v Kranju. V današnjem času se pri skladiščenju blaga pojavljajo zahteve, ki se nekoč niso pojavljale. Naše skladišče, ki ga oddamo, ni zgolj prazen prostor, stavba. Naše skladišče je opremljeno z vso potrebno komunikacijsko strukturo, tako da je v tem smislu ustrezno povezano s svetom. Odlikuje pa ga tudi dobra lokacija, zaradi katere se skladišče nahaja v bližini prometnega omrežja.

Skladišče blizu vseh pomembnih prometnih povezav


Skladišče v današnjem času enostavno mora biti blizu pomembnih prometnic. Nekoč to ni bilo tako pomembno, saj so se vsi procesi dogajali dosti bolj počasi, kot se dogajajo danes. Digitalne in mobilne tehnologije so povečale pričakovanja in zahteve tudi na področju logistike oziroma skladiščenja. Naše skladišče, ki ga oddamo, je primerno za skladiščenje najrazličnejših vrst blaga. Pomembno pa je tudi to, da je naše urejeno skladišče v bližini vseh ključnih prometnic. Lokacija je v neposredni bližini avtocestnega sistema, letališča, železnice in tudi dokaj blizu morskega pristanišča.

Skladiščenje Kranj

Skladiščenje v današnjem času je zahtevno


Podobno kot na vse drugih področjih se tudi na področju skladiščenja standardi nenehno zaostrujejo. To, kar je nekoč veljalo za odlično ali izvrstno, v današnjem času ni niti več povprečno. Tudi skladišče mora biti v skladu z modernimi zahtevami odlično opremljeno. Ena od pomembnih zahtev je tudi komunikacijska povezanost s svetom. V času, ko so digitalne tehnologije prodrle že v skoraj vse pore našega življenja, si le težko predstavljamo skladiščne prostore, ki bi bili v tem smislu slabo ali pa sploh ne opremljeni.

ODDAJANJE POSLOVNIH PROSTOROV

SKLADIŠČENJE IN DISTRIBUCIJA