Skladiščenje najrazličnejših izdelkov: ugoden najem skladišča

Skladiščenje mora biti vedno prilagojeno posameznemu izdelku, polizdelku, surovini ipd. Tako denimo skladiščenje farmacevtskih izdelkov zahteva precej drugačen pristop kot skladiščenje prehranskih produktov. Tako morate biti previdni pri primerjanju ponudb tipa »oddam skladišče«. Če se odločate za najem skladišča oziroma skladiščnih prostorov, morate pred dokončnim podpisom pogodbe preveriti vse pogoje, saj niti eno skladišče ni enako drugemu. Izbira najustreznejšega je v veliki meri odvisna od vaših potreb, kar velja tudi za najem proizvodnih prostorov ali najem poslovnih prostorov.

skladiščenje Oblčskladiščenje v prostorih Oblč


Ustrezno skladiščenje prepreči finančne izgube

Skrb za primerno skladiščenje farmacevtskih izdelkov, prehrambnih produktov in različnih izdelkov je pogosto povezana z vprašanjem varnosti, obenem pa tudi z ekonomskim vidikom. Neustrezno skladiščenje lahko namreč povzroči poškodbo oziroma okvaro izdelkov, ki lahko postanejo celo povsem neuporabni. Marsikoga zavedejo oglasi, v katerih ponudnik navaja: »Oddam skladišče po izjemno ugodni ceni.« Tako zaradi nizkih stroškov spregledajo urejenost skladiščnih prostorov, kar lahko na dolgi rok povzroči velike finančne izgube. Če se odločite za skladiščenje, ki vam ga ponujamo v podjetju Oblč, ste lahko prepričani, da kljub ugodni ceni za najem skladišča do tega ne bo prišlo. Gre namreč za nadpovprečno urejene prostore, ki so primerni za skladiščenje različnih snovi.

VEČ O NOTRANJI LOGISTIKI TUKAJ!


Skladiščenje - najem skladišča na zelo dobri lokaciji

Dostopna cena skladiščenja raznovrstnega blaga in vrhunska opremljenost prostorov sta le dve kvaliteti, zaradi katerih se je smiselno odločiti za najem skladišča, ki vam ga omogočamo. Pomembna prednost je vsekakor tudi sama lokacija skladišča, ki se nahaja v Kranju, zgolj kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke in pet kilometrov od slovenskega letališča. Skladišča lahko tako uporabite tudi kot eno od vmesnih postaj, ki jih zahteva distribucijska logistika.