Skladiščenje na izvrstni lokaciji


Skladiščenje je aktivnost, ki je bila vedno važna, in gotovo se tudi v prihodnje ne bo kaj dosti spremenilo. Skladišča in skladiščno poslovanje ter logistika skladiščenja blaga bodo namreč vedno pomemben del poslovnih procesov. Ko gre za skladiščenje blaga (npr. talno skladiščenje), je ključnega pomena, da je skladišče, ki je skladiščenju namenjeno, sodobno oz. se ponaša s primerno opremo. Danes je ključnega pomena tudi, da so skladiščne kapacitete komunikacijsko povezane s svetom ter s prometnim omrežjem.

Skladiščenje blaga Kranj
Skladiščenje: potrebno je uskladiti več različnih faktorjev


Skladiščenje ni nobena izjema, če ga primerjamo z drugimi poslovnimi aktivnostmi. Tudi tu se zahteve sodobnega posla zaostrujejo iz leta v leto. Mi pa tem zahtevam sledimo in našim strankam omogočamo najvišji standard na tem področju. Skladiščne kapacitete se morajo ponašati z visoko higieno, visoko tehnološko ter vsekakor tudi komunikacijsko opremljenostjo. Skladiščenje blaga (npr. talno skladiščenje) je neučinkovito, če so skladiščni prostori na mestu, ki ima slabe prometne povezave s svetom. Prometne povezave so namreč ključne za skladišče in skladiščno poslovanje. Logistika skladiščenja blaga je gotovo eden najpomembnejših dejavnikov, ko se podjetje odloča, kje bo skladiščenje izvajalo.

Skladiščenje blaga zahteva izvrstno lokacijo


Koristno je, da se skladiščenje blaga dogaja na lokaciji, ki je izvrstno vključena v prometno omrežje. Pomembno je, da so v bližini skladišča železniška postaja, avtocestni sistem, morsko pristanišče ter zračna luka. Vsekakor lahko sklenemo, da je lokacija naših skladiščnih kapacitet vsestransko ugodna, torej gre z vidika izbire za eno najbolj smiselnih lokacij v naši državi. Pokličite nas in zahtevajte ponudbo za najem prostorov.

Notranja oprema prostorov:https://www.vsi.si/oblc/notranja-oprema-prostorov

Skladiščenje Kranj