Najem skladiščnih prostorov naj vas ne skrbi več - oddaja poslovnega prostora


Najem skladiščnih prostorov ali oddaja poslovnega prostoraNimate ustreznih skladiščnih prostorov, kjer bi skladiščili surovine oziroma poskrbeli za skladiščenje in distribucijo celo najzahtevnejših izdelkov, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, prehranske industrije ali elektronike? Odločite se za najem skladišča oziroma najem skladiščnih prostorov našega podjetja, pa bo težav v trenutku konec! Ponujamo namreč skladišča za najem, ki vas bodo prepričala, da je bila odločitev za najem skladišča našega podjetja pravilna in obenem cenovno konkurenčna. Poleg tega ponujamo tudi poslovne prostore. Oddaja poslovnega prostora je pri nas opravljena hitro!

5400 kvadratnih metrov za najem skladišča


oddaja poslovnega prostora ob najemu skladiščaV podjetju Oblč namreč razpolagamo z ustreznimi in dovolj velikimi površinami, ki vam jih ponujamo kot skladišča v najem. Izbirate lahko med najemom dveh skladiščnih prostorov: prvi ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugi pa 1650 kvadratnih metrov. Lokacija, kjer vam ponujamo najem skladiščnih prostorov, se nahaja v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana -Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt za najem skladišča oziroma najem skladiščnih prostorov ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje, celotna velikost objekta pa znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo).

Poleg površin za najem skladiščnih prostorov sicer oddajamo tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti. Oddaja poslovnega prostora kot dopolnila ali samostojna ponudba.

NAJEM PROIZVODNIH PROSTOROV

Odločitve za najem skladiščnih ali poslovnih prostorov ne boste obžalovali


Svoje skladišče boste dobili v najem hitro in enostavno, zato z odločitvijo ne odlašajte preveč, temveč se odločite za skladiščne prostore podjetja Oblč še danes. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve ne boste obžalovali, saj se k nam vračajo številne stranke oziroma zadovoljni najemniki. Naj bo torej odločitev za najem skladišča našega podjetja ena najboljših, ki ste jo sprejeli. Oddaja poslovnega prostora tudi v obliki najema pisarne.