Najem skladišča je priložnost, ki je ne smete izpustiti


Včasih se nam zdi, da je najem skladišča dolgotrajno, zahtevno in zapleteno opravilo, kar pa nikakor ne drži. O tem vas bomo prepričali v podjetju Oblč, kjer vam ponujamo enostaven, kakovosten in obenem cenovno ugoden najem skladiščnih prostorov. V najem ponujamo kar 5400 kvadratnih metrov površin skladišč, zato boste do svojega dovolj velikega skladišča za najem zagotovo prišli.


Najem skladišča tudi za najbolj zahtevne izdelke


Skladišče najem Prostori podjetja Oblč se nahajajo v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana -Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Celotna velikost objekta, v katerem se lahko odločite za najem svojega skladišča, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). V najem ponujamo bodočim uporabnikom dve skladišči: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugo pa 1650 kvadratnih metrov. Ob tem moramo poudariti, da v najem ponujamo skladišča tudi za najbolj zahtevne izdelke. Z najemom skladišča, ki bo zadostil vašim kriterijem in zahtevani velikosti, boste omogočili skladiščenje celo tistih izdelkov, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, elektrotehnike in prehranske industrije.

VEČ O NOTRANJI OPREMI PROSTOROV


Najem skladišča, ko ne gre le za prazen prostor


najem skladišča OblčPoleg površin, ki jih ponujamo v najem za skladišča, sicer oddajamo v najem tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti. Svoje skladišče ali ostale prostore boste v najem dobili hitro in enostavno ter po konkurenčnih cenah. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve za najem skladišča po naših cenah ne boste obžalovali, saj se k nam vračajo številne stranke oziroma zadovoljni najemniki.