Skladišče oddamo v najem na Gorenjskem v neposredni okolici Ljubljane


Skladišče, kjer lahko skladiščite tudi najbolj zahtevne izdelke s področja farmacije, kemije ali prehrambne industrije, lahko ugodno najamete v okolici Ljubljane, natančneje v bližini Kranja na Gorenjskem. Če ste do sedaj neuspešno iskali po oglasih »skladišče oddam«, se lahko oddahnete. Mi vam namreč ponujamo ugodno ceno za najem skladišča na odlični lokaciji. Podjetje Oblč d. o. o., čigar skladišča se nahajajo v poslovni coni Primskovo v Kranju, se ukvarja z oddajo skladišča in skladiščnim poslovanjem, izdelovanjem notranje opreme in prodajo lesnoobdelovalnih strojev. Lokacija skladišč, ki jih oddajamo, je odlična, saj se skladišče nahaja v neposredni bližini Ljubljane, le kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke in le 5 kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Skladišča so na odlični lokaciji, v neposredni bližini pa je tudi vsa potrebna infrastruktura in podporne dejavnosti (pošta, banka, carina). Velikost celotnega objekta, v katerem se nahajajo skladišča in poslovni prostori, je približno 6500 m2. Gre za sodobno zasnovano skladišče oziroma objekt, ki je zgrajen iz armirane betonske konstrukcije. Skladišče je toplotno izolirano in primerno za skladiščene tudi najbolj zahtevnih izdelkov. Skladišče vam oddamo po zelo ugodni ceni. Kontaktirajte nas in dobili boste vse informacije o skladišču in ceni najema.

Najem skladišča

Skladišče, kjer lahko skladiščite različne izdelke, oddamo ugodno

Če iščete sodobno skladišče, kjer boste lahko skladiščili zahtevne izdelke, kot so na primer izdelki farmacevtske, kozmetične ali prehrambne industrije, potem ste na pravem mestu. Oddajamo namreč sodobno opremljena skladišča, ki so namenjena skladiščenju zahtevnih izdelkov, ki potrebujejo skladiščenje pod posebnimi pogoji. Skladišče se razteza na veliki površini in ponuja kar 7000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo. Po ugodni ceni vam skladišče oddamo v podjetju Oblč d.o.o. in zagotavljamo popolno varnost za skladiščenje. V najem lahko vzamete sodobna skladišča, ki so opremljena z vrhunsko opremo, ki zagotavlja varno in ustrezno skladiščenje izdelkov. Oddajamo pa tudi poslovne prostore, ki si primerni za pisarniško dejavnost ali pa proizvodno dejavnost.

VEČ O NAJEMU SKLADIŠČNIH PROSTOROV

Skladiščenje pod posebnimi pogoji v skladišču na Gorenjskem

V okolici Ljubljane, natančneje v neposredni bližini Kranja na Gorenjskem, lahko ugodno najamete sodobno opremljeno skladišče. Vsi, ki iščete primerno skladišče za skladiščenje izdelkov veste, da je na spletu veliko oglasov skladišče oddam ugodno, oddam skladišče v najem po ugodni ceni itd., da pa prostori niso primerno opremljeni ali pa vam lokacija ne ustreza. Pri nas lahko dobite vse: ugodno ceno, odlično lokacijo in sodobno zasnovano skladišče. Zavedamo se, da določeni izdelki zahtevajo skladiščenje pod posebnimi pogoji, zato smo tudi za to poskrbeli. Zagotavljamo vam, da je v naših skladiščih primerna temperatura, vlaga, svetloba in varovanje. Za izvajanje dejavnosti pa imamo tudi vso potrebno dokumentacijo in dovoljenja.

Najem skladišča po vaši meri: oddamo skladišče in poslovne prostore

Poleg tega, da vam po ugodni ceni lahko oddamo skladišče, vam ponujamo tudi možnost uporabe pomožnih prostorov, ki se nahajajo v našem objektu. Med pomožne prostore skladišča sodijo elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica itd. Če potrebujete tudi poslovne prostore, bomo poskrbeli tudi za to. Za najem poslovnih prostorov in skladišča boste dobili tudi ustrezno najemno pogodbo. Skladišče lahko najamete za čas, ki vam ustreza. Vse informacije o oddaji skladišča na Gorenjskem vam lahko posredujemo preko telefona. Na naši spletni strani se nahaja tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Skladišče

Sodobna skladišča oddamo v okolici Ljubljane

Ponujamo vam odlično ceno za najem skladišča v okolici Ljubljane. Tehnične lastnosti skladišč so prilagojene vsem zahtevanim standardom. Ponujamo vam dobro varovanje objekta in pametne inštalacije, dobro prezračevanje, avtomatsko gretje na bio maso ali plin, avtomatsko javljanje požara, rekuperacijo prostorov itd. Obiščite nas in se sami prepričajte, da so skladišča, ki jih oddajamo, sodobna skladišča, v katerih lahko skladiščite tudi vaše izdelke.