Skladišče, ki ga že dlje časa iščete, se nahaja pri nas


Iščete primerno skladišče? Za vas imamo dobro novico: skladišče, ki vam bo v vsem ustrezalo in hkrati zagotovilo najvišje standarde za skladiščenje blaga, vam še nikoli ni bilo tako blizu in hkrati po odlični ceni. V Poslovni coni Primskovo v Kranju namreč oddajamo skladišča in omogočamo ugoden najem skladiščnih prostorov na 5400 kvadratnih metrih površin. Poleg tega v najem ponujamo tudi kakovostne poslovne prostore za različne namembnosti, celo za pisarne.

SKLADIŠČA V NAJEM PO UGODNIH CENAH

Oddajamo skladišča in ostale prostore distribucijske logistike po odlični ceni

Distribucijska logistika Oblč, pri kateri boste zagotovo našli svoje skladišče, se nahajaja približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Celotna velikost objekta, v katerem ponujamo skladišča v najem, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo), zato je možnosti tudi za urejena skladišča precej. Za najem oddajamo skladišča, pa tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti.

Skladišče v naših prostorih vas ne bo razočaralo - distribucijska logistika Oblč

Bodočim uporabnikom ponujamo distribucijo iz dveh skladišč: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugo pa 1650 kvadratnih metrov površin. Ob tem moramo poudariti, da oddajamo skladišča tudi za najbolj zahtevno skladiščenje blaga. Oddajamo skladišča, ki bodo zadostila vašim kriterijem in zahtevani velikosti, tako da boste lahko poskrbeli za skladiščenje celo tistih izdelkov, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, elektrotehnike in prehranske industrije. Skladišč je namreč dovolj. Skladišča ali pisarne vam že dolgo niso bila tako blizu, tudi kar se cen tiče. Ne odlašajte torej več in se z nami za ogled in morebitni najem skladišč dogovorite še danes. Z našimi skladišči in skladiščnem poslovanjem so namreč zadovoljne številne stranke.

regalno skladišče v najem oddam skladišče in prostore za skladiščno poslovanje