najem skladišča in skladiščnih prostorovSkladišče za najem še nikoli ni bilo tako blizu in poceni


Iščete primerne prostore za najem skladišča? Za vas imamo dobro novico: najem skladišča še nikoli ni bil hiter, enostaven in cenovno ugoden. Za najem skladiščnih prostorov lahko poskrbite v poslovni coni Primskovo v Kranju. O tem vas bomo prepričali v podjetju Oblč, kjer omogočamo ugoden najem skladiščnih prostorov na 5400 kvadratnih metrih površin, poleg tega pa ponujamo tudi kakovostne poslovne prostore za različne namembnosti, tudi za pisarne.


Najem skladišča po odlični ceni


najem skladišča ali skladiščnih prostorovNaši prostori se nahajajo približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Celotna velikost objekta, v katerem se lahko odločite za najem skladiščnih prostorov, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). Nudimo skladišča za najem, pa tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti. Do najema skladišča ali najema prostora za ostale dejavnosti boste z našo pomočjo prišli po nadvse konkurenčnih cenah, še najbolj seveda tisti, ki iščete najem skladišča v Ljubljani z okolico. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve za najem skladiščnih prostorov ali najem poslovnih prostorov ne boste obžalovali, saj se k nam vračajo številne stranke oziroma zadovoljni najemniki.

PREVERITE TUDI NAJEM PROIZVODNIH PROSTOROV


Najem skladišča naj bo vaša odločitev še danes


Najem skladišča ali pisarne vam resnično že dolgo niso bila tako blizu, tudi kar se cen tiče. Ne odlašajte torej več in se z nami za ogled in morebitni najem skladiščnih prostorov dogovorite še danes. Prepričani smo, da bo vaša odločitev odlična, zato si najem skladišča ali poslovnih prostorov z našo pomočjo zagotovite čim prej.