Pošlji povpraševanje

Za skladiščenje blaga in živil koristite naša skladišča na odlični lokaciji

Skladiščenje omogoča tekoče in usklajeno delovanje vseh funkcij podjetja, kamor sodijo nabava, proizvodnja in prodaja, saj vzdržuje potrebno zalogo surovin, polizdelkov in izdelkov. Zaradi vedno večjega potrošništva so tudi potrebe po večanju proizvodnje iz leta v leto večje, to pa zahteva dovolj prostora za skladiščenje blaga v vseh njegovih fazah.

Skladiščenje za podjetja

Skladiščenje živil in ostalih proizvodov v najetih prostorih z najmodernejšo računalniško in ostalo potrebno opremo je enostavnejše kot gradnja ali nakup lastnih skladišč, ne nazadnje tudi zaradi zaposlovanja dodatnega kadra. Poglavitna naloga je ohranjanje kakovosti izdelkov do konca skladiščenja, saj se morajo le-ti nahajati v enakem, nepoškodovanem stanju kot ob prejemu v hrambo. V našem podjetju se trudimo, da pri prekladanju, natovarjanju, raztovarjanju, prevažanju z viličarjem ter pri ostalih skladiščnih storitvah blaga ne poškodujemo, saj lahko le na ta način ohranimo zaupanje strank, ki so naše prostore najele.

Na kaj je potrebno biti pozoren pri skladiščenju čistil?

Čisti prostori za skladiščenje živil in zahtevnih izdelkov so nujni

Samo čisti prostori za skladiščenje so ustrezni, kar še posebej velja za skladiščenje zahtevnih izdelkov kot so živila (mesni izdelki, sadje, žita…). Poleg vzdrževanja potrebne higiene je prav tako pomembno redno zračenje in pogostokrat tudi vzdrževanje določene temperature. Sodobno opremljeni prostori kot so naši z odvajanjem presežkov toplote in z vzdrževanjem primernih pogojev nimajo težav, zahvaljujoč dovršenim prezračevalnim sistemom za katere smo poskrbeli že v samem začetku. Med zahtevne izdelke, ki potrebujejo posebne pogoje hrambe, spadajo tudi farmacevtski, kemični in kozmetični proizvodi ter materiali iz katerih so ti izdelani. Tudi za njih je pri nas odlično poskrbljeno. Skladiščenje blaga ima veliko različnih specifik, katere smo z leti do potankosti spoznali in osvojili. Če potrebujete prostor za skladiščenje na izjemni lokaciji se lahko obrnete na nas. Stacionirani smo v bližini avtoceste, kjer so odprte poti v vse smeri. Naša skladišča so pomaknjena malce stran od mestnega središča, kar je še ena pozitivna lastnost, saj se boste lažje izognili gneči na cesti.

Skladiščenje blaga in proizvodov