Oddamo sodobno opremljena skladišča v Kranju za skladiščenje blaga


Ni potrebno poudarjati, kako pomembno je, da je blago ustrezno skladiščeno, še posebno, če govorimo o zahtevnih izdelkih, kakršni so izdelki farmacevtske, kemijske, računalniške ali prehrambne industrije. Veliko je ponudnikov, ki oddajajo skladišča po nizki ceni, vprašanje pa je, če imajo pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in dovoljenja za skladiščenje zahtevnih vrst blaga. Najem primernega in ustreznega skladišča igra ključno vlogo pri ohranitvi izdelkov, zato je pomembno, da se pred najemom skladišča pozanimate o ustreznosti in primerni varnosti skladišča, ki bo izvajalo skladiščenje.

Najem skladišča v podjetju Oblč je varna in zanesljiva naložba


V podjetju Oblč se ukvarjamo z oddajo sodobno opremljenih skladišč v Kranju, v neposredni bližini avtoceste, mednarodnega letališča in glavnega mesta Ljubljane. Lokacija skladišča igra pomembno vlogo pri skladiščenju, saj je pomembno, da je v bližini skladišč vsa potrebna infrastruktura za vaše nemoteno poslovanje. In lokacija naših skladišč v Kranju je odlična. Razpolagamo s kar 7.000 paletnimi mesti, kar nam in vam zagotavlja dovolj prostora za novo urejeno skladiščenje. Če najemate ustrezno skladišče za skladiščenje blaga, najemite naše skladišče v Kranju, mi pa bomo poskrbeli za varno novo skladiščenje.


Skladisce oddam


Skladiščenje v sodobno opremljenih skladiščih v Kranju


V skladiščih, ki jih oddajamo v Kranju, skladiščimo zahtevne izdelke iz najrazličnejših panog. Naše skladišče je primerno opremljeno in prostorno, kar omogoča dovolj prostora za viličarje in dvigala. Za vsako novo skladiščenje je dobro poskrbljeno, saj je notranja logistika podjetja izjemno učinkovita. V našem objektu razpolagamo z velikim prostorom za skladiščenje, za oddajo imamo na voljo dve veliki skladišči. Poleg oddaje skladišča pa oddajamo tudi poslovne prostore. Odločite se lahko torej tudi za najem poslovnih prostorov v našem objektu v Kranju.


Izvajanje skladiščenja je v skladu z zakoni


Regalna skladiščaZa izvajanje skladiščenja v skladiščih, ki jih oddajamo, imamo vsa potrebna dovoljenja in dokumentacijo. Če se odločite za najem skladišča pri nas, vam nudimo tudi možnost uporabe drugih prostorov v objektu. Celoten objekt je ustrezno in sodobno opremljen, toplotno izoliran, energetsko varčen in varen. Za varnost skladišča, ki ga oddajamo, je poskrbljeno s sodobnim in zanesljivim video nadzorom. V naših skladiščih bomo poskrbeli, da bo vaše blago primerno skladiščeno in lahko ste brez skrbi. Tudi če potrebujete skladiščenje pod posebnimi pogoji, ste lahko brezskrbni. Naša sodobno opremljena skladišča, ki jih oddajamo v najem, omogočajo, da je delo skladiščenja opravljeno brezhibno, vaši izdelki in blago pa bodo pri nas popolnoma varni.