Najem skladišča in zanesljivost pri skladiščenju materiala

Najem skladišča je pomemben del vsake proizvodne dejavnosti. Če potrebujemo določen material ob točno določenem času, vendar nimamo na voljo prostora, kamor bi ga lahko varno shranili, je najem skladišča odlična rešitev. Prav tako je skladiščenje materiala tesno povezano s povečanjem proizvodnje, saj se v primeru povečanja proizvodnje poveča tudi prostor, ki ga potrebujemo za shranjevanje naših proizvodov. Ker nam tako kmalu zmanjka prostora za zanesljiv in varen način shranjevanja lastnih proizvodov, se je najbolje obrniti na podjetja, ki nam nudijo možnost varnega shranjevanja proizvodov. Varno skladiščenje vam omogočamo tudi v podjetju Oblč, kjer smo poleg velikega skladiščnega prostora poskrbeli tudi za zunanjo ureditev, ki vključuje 3 uvozne kamionske rampe, 1 kamionski uvoz, asfaltiran plato na površini 2700 m2, stopnjo varnosti pa povečuje tudi zaščitna varnostna ograja v višini 2,4 metra z nagibnim kotom.

varno skladiščenje materiala


Skladiščenje materiala v primernem prostoru

Varno skladiščenje materiala lahko poteka samo v primerno urejenem in varnem prostoru, kar je potrebno upoštevati že pri sami gradnji skladišč. Najem skladišča posamezniku omogoča hranjenje in izdajanje proizvodov, ki so med skladiščenjem ohranili svojo kvaliteto. Z zanesljivim skladiščenjem materiala poskrbimo za ohranjanje kapacitete in kakovosti proizvodov, ena izmed ključnih nalog skladiščnikov pa je poleg ohranjanja kvalitete proizvodov tudi skrb za zadovoljstvo strank oziroma poslovnih partnerjev. Vse informacije o skladiščih in skladiščnem poslovanju lahko pridobite tudi v podjetju Oblč.

PREPRIČAJTE SE O ZAGOTOVILIH VARNEGA SKLADIŠČENJA


Najem skladišča v okolici Kranja

Potrebujete najem skladišča v okolici Kranja? Če iščete varen in ugoden najem skladišča na Gorenjskem koncu Slovenije, smo v podjetju Oblč pravi naslov za vas. Nudimo vam kvalitetno in zanesljivo storitev skladiščenja različnih materialov, tudi nekoliko zahtevnejših. Poleg kvalitetnega skladiščenja skrbimo tudi za ohranjanje uspešnega odnosa z našimi poslovnimi partnerji.

Skladišče za najem na gorenjskem