Regalno skladišče za skladiščenje materiala na preprost način

Regalno skladišče podjetja Oblč je namenjeno skladiščenju in distribuciji zahtevnih izdelkov za različne panoge. Skladiščenje materiala je pomemben del vsake proizvodnje, saj nam omogoča nemoteno oskrbo z materialom in vzdrževanje zalog - ker se prevelike zaloge poznajo tudi pri izračunu stroškov, je pri shranjevanju proizvodov potrebna posebna mera previdnosti. Če se za trenutek vrnemo k regalnemu skladišču - k regalom ne sodita le jeklo in železo, zato je potrebno vsako skladišče dobro načrtovati, pri čemer moramo upoštevati tudi zagotavljanje prostora za viličarje in regalna dvigala. Če iščete primerno skladišče za najem za vašo proizvodnjo v okolici Kranja, nas kontaktirajte. Nudimo vam skladišče v kapaciteti cca 7.000 paletnih mest z vso potrebno infrastrukturo, zato vam zagotavljamo varen način skladiščenja.

Regalno skladišče za skladiščenje pod posebnimi pogoji


Skladiščenje materiala ni preprosto

Pri skladiščenju materiala je potrebno poznati pravila izvedbe skladišča in skladiščnega poslovanja, saj se lahko le tako izognemo napakam, strankam pa nudimo zanesljiv in varen način skladiščenja materiala. Potrebno je vedeti, da se s povečanjem proizvodnje povečuje tudi potreba po skladiščenju. Če potrebujete regalno skladišče, hkrati pa iščete varnost in zanesljivost pri shranjevanju vaših proizvodov, smo v podjetju Oblč pravi naslov za vas. Nahajamo se ob avtocesti Ljubljana - Kranj.

ZA VSAKO SKLADIŠČE ZAGOTAVLJAMO POSEBNE POGOJE


Regalno skladišče z veliko površino

V podjetju Oblč nudimo našim partnerjem v najem kar 7.000 paletnih mest za skladiščenje različnih proizvodov, tudi zahtevnejših. Z zagotavljanjem notranje distribucije regalnega skladišča vam omogočamo preprost in varen način skladiščenja. Če poleg regalnega skladišča potrebujete tudi druge poslovne prostore, nas ob tem obvestite ob kontaktu. Podali vam bomo vse potrebne informacije o skladiščenju pod posebnimi pogoji, predstavili pa vam bomo tudi prostore, ki jih oddajamo v najem.

skladiščenje materiala in skladiščno poslovanje