Skladišče - najem prostorov po zelo ugodni ceni


Skladišče mora biti urejen prostor s pridobljeno dokumentacijo in uporabnim dovoljenjem za skladiščni objekt. Šele ko so zagotovljeni vsi potrebni pogoji, lahko interesentom ponudimo najem skladiščnih prostorov za skladiščenje najrazličnejših izdelkov. V podjetju Oblč vam omogočamo najem skladiščnih prostorov, ki se nahajajo znotraj objekta velikosti 6500 m2, lociranega v Kranju, v neposredni bližini avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke. Naše skladišče obsega približno 6000 paletnih mest, ki jim pripada tudi vsa potrebna infrastruktura.

najem skladiščnih prostorovskladišče - najem


Sodobno urejeno skladišče za varno skladiščenje izdelkov


Skladišče ne definirata samo velikost in dobra lokacija. Odkrijte vse odlike, s katerima se ponaša naše skladišče. Najem je pametna rešitev za vse, ki potrebujete varen prostor za shranjevanje občutljivih izdelkov, ki zahtevajo posebno previdnost pri skladiščenju. Naše skladišče je tako med drugim primerno tudi za skladiščenje izdelkov za panoge, kot so farmacija, kemija in elektronika, prav tako pa poskrbimo za skladiščenje za prehranbeno industrijo. Zavedamo se, da mora skladiščenje za prehranbeno industrijo in druge panoge, ki smo jih omenili, potekati z upoštevanjem določenih predpisov oziroma strogih varnostnih standardov, zato vam omogočamo optimalne pogoje, kar med drugim pomeni tudi prezračevanje/izmenjavo zraka do 0,8-krat na uro, odvod dima in toplote ter avtomatsko javljanje požara. Naši skladiščni prostori so lahko tako del poti izdelka do naročnika (t. i. distribucijska logistika) za vsa podjetja, ki na voljo nimajo lastnega distribucijskega centra.

PREVERITE KATERO SKLADIŠČE ZA NAJEM JE NAJPRIMERNEJŠE

Energetsko varčno skladišče - najem, ki se vam splača


Poskrbeli smo tudi za zelo kvalitetno toplotno izolacijo za naše skladišče. Naša skladišča so povezana s še nižjimi stroški, saj so skladiščni prostori energetsko varčni. Vas skrbi, kako dostopna so naša skladišča? Skladišče se vam med drugim splača tudi zaradi zelo enostavnega dostopa. Poskrbeli smo za tri uvozne kamionske rampe, kamionski uvoz, asfaltiran plato površine 2700 m2 in za avtomatska uvozna vrata. Poleg skladiščnih prostorov pa vam omogočamo tudi ugoden najem poslovnih prostorov ali delavnice.