Skladiščenje blaga OblčUgodna cena skladiščenja blaga in njegove distribucije v podjetju Oblč


Skladiščenje blaga nam lahko v primerih, ko se znajdemo v prostorski stiski predstavlja velik problem.


Skladiščenje poteka na strateško izjemni lokaciji


V podjetju Oblč vam ponujamo varno skladiščenje surovin in drugih izdelkov na izjemno dostopni lokaciji v Kranju, 1 km od izvoza Ljubljana ter 5km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Na dosegu roke je vsa potrebna infrastruktura skladiščenja, ki jo pri kasnejši distribuciji blaga potrebujete.


Skladiščenje blaga v vzdrževanih in opremljenih prostorih


skladiščenje OblčSkladiščenje blaga in kasnejša distribucija poteka v prostorih, ki so kvalitetno vzdrževani. V njih lahko hranimo tudi zahtevnejše izdelke, kot so npr. kemikalije. Zraven skladiščenja surovin nudimo tudi skladiščenje kozmetičnih izdelkov in drugih produktov.
Celotna velikost objekta za skladiščenje je 7000m2, zajema pa skladiščne prostore, prostore za promocijo, laboratorij in upravni del. Seveda so tukaj še t.i. ”pomožni prostori”: elektro soba, server soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom 600 m3, sprinkler postaja ter bazen za gašenje 600 m3.


Vas zanima več o skladiščenju blaga? Kontaktirajte nas in se pozanimajte!


Ne veste kje skladiščiti blago in vas zanima naša ponudba skladiščenja? Obiščite našo spletno stranin se prepričajte o varnem skladiščenju blaga, ki vam ga ponujamo. Cena najema skladišča je ugodna, prostor pa je vzdrževan ter tako primeren za skladiščenje različnih produktov.

VEČ O NOTRANJI OPREMI PROSTOROV


Seveda nas lahko kontaktirate tudi po telefonu in e-mail naslovu, kjer nam lahko zastavite vprašanja, ki se vam še postavljajo, saj je vprašanj o skladiščenju lahko res veliko. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko na lastne oči prepričate o kvaliteti prostorov v katerih skladiščenje ponujamo, mi pa vam bomo s koristnimi nasveti pomagali pri odločitvi kje in kako blago varno skladiščiti.