skladiščenje blaga OblčSkladiščenje ni nujno zahtevno in zapleteno opravilo


Včasih se nam zdi, da je skladiščenje blaga dolgotrajno, zahtevno in zapleteno opravilo, kar pa nikakor ne drži. O tem vas bomo prepričali v podjetju Oblč, kjer vam ponujamo enostaven, kakovosten in obenem cenovno ugoden najem skladiščnih prostorov. Prostora za različna skladiščenja - pa naj gre za skladiščenje materiala, skladiščenje izdelkov ali skladiščenje embalaže - je na 5400 kvadratnih metrov površin zagotovo dovolj, zato boste do dovolj velikega skladišča zagotovo prišli.


Skladiščenje tudi za najbolj zahtevne dejavnosti


Prostori podjetja Oblč se nahajajo v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje blaga. Celotna velikost objekta, v katerem se lahko odločite za skladiščenje blaga, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). Bodočim uporabnikom ponujamo dve skladišči za najem: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugo pa za skladiščenje nudi 1650 kvadratnih metrov površin.

VEČ O NAJEMU SKLADIŠČA


Ob tem moramo poudariti, da za najem ponujamo tudi prostore za najbolj zahtevno skladiščenje blaga. Z najemom skladiščnih prostorov, ki bodo zadostil vašim kriterijem in zahtevani velikosti, boste lahko poskrbeli za skladiščenje celo tistih izdelkov, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, elektrotehnike in prehranske industrije. Prostorov za skladiščenje je namreč dovolj. Še več, celo skladiščenje živil je ob naši pomoči nadvse preprosto in kakovostno hkrati.


Skladiščenje OblčSkladiščenje blaga in najem poslovnih prostorov


Poleg površin, ki jih ponujamo kot skladišča za najem, sicer oddajamo v najem tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti. Svoja skladišča ali ostale prostore boste za najem dobili hitro in enostavno ter po konkurenčnih cenah. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve za najem skladiščnih prostorov ali drugih poslovnih prostorov ne boste obžalovali, saj se k nam vračajo številne stranke oziroma zadovoljni najemniki.