Najem proizvodnih prostorov možen zelo ugodno, tudi oddaja poslovnega prostora


Najem proizvodnih prostorov pride v poštev za mnoga podjetja, ki nimajo na voljo lastnih, primernih prostorov za proizvodnjo. V podjetju Oblč vam omogočamo najem proizvodnih prostorov, ki bodo izpolnili vse vaše zahteve, odločite pa se lahko tudi za najem poslovnih prostorov ali sodobno urejenih prostorov za skladiščenje surovin.

NAJEMITE POSLOVNI PROSTOR, KI VAM USTREZA


Na kaj morate paziti, ko se odločate za najem proizvodnih in poslovnih prostorov?


najem proizvodnega ali poslovnega prostoraČe v bližnji prihodnosti načrtujete najem proizvodnih prostorov, vam svetujemo, da ste zelo previdni pri primerjanju ponudb. Odsvetujemo vam, da se za najem proizvodnih prostorov odločite le na podlagi cene. Upoštevati morate namreč predvsem razpoložljivost opreme, ki jo potrebujete pri svojem delu, razporeditev elementov, varnostni vidik, velikost prostora, morebitne skrite stroške ipd. Pomemben dejavnik, ko načrtujete najem proizvodnih prostorov, pa je seveda tudi sama lokacija - ugodna lokacija lahko namreč močno zniža stroške, ki jih zahteva distribucijska logistika. Oddaja prostorov (proizvodni prostori, čisti prostori za skladiščenje surovin, oddaja poslovnega prostora itn.), s katero se ukvarjamo v našem podjetju, je namenjena tistim strankam, ki se ne zadovoljijo z ničimer drugim kot le z najboljšim najemom poslovnih prostorov. Kljub temu pa je oddaja prostorov za različne dejavnosti možna za nadpovprečno ugodno ceno.


Najem poslovnih prostorov in skladišč


najem poslovnih prostorov na dobri lokacijiPodrobnejše informacije v povezavi s trenutno razpoložljivimi prostori lahko dobite po telefonu ali elektronski pošti. Ne glede na to, ali vas zanima oddaja poslovnega prostora, kvalitetni skladiščni prostori ali proizvodni prostori, bomo poiskali optimalno rešitev za vas. Najem poslovnih prostorov združuje nizko ceno in vrhunsko opremljenost prostorov, s podobno urejenostjo pa se lahko pohvalijo tudi naši prostori za skladiščenje. Kvalitetni skladiščni prostori predstavljajo večji del našega objekta v Kranju, zgrajenega iz armirane betonske konstrukcije. Gre za skladišče, kjer je poleg ostalega poskrbljeno tudi za protipožarno in protivlomno varovanje, zelo kvalitetno toplotno izolacijo, maksimalno ravnost tlakov. Primerno je za shranjevanje najrazličnejših izdelkov, tudi najbolj občutljivih. Poleg dveh skladišč, večjega in manjšega, lahko v objektu najdete tudi promocijski prostor in čisto sobo oziroma laboratorij. Omogočen je enostaven dostop tudi za večja vozila.