Ugoden najem sodobno opremljenega skladišča na Gorenjskem


Najem skladiščaNajem skladišča je lahko za marsikoga prava nočna mora. Če namreč potrebujete primerno opremljena skladišča za varno skladiščenje zahtevnih materialov in proizvodov, morate poiskati primerno skladišče. Veliko je ponudnikov, ki oddajajo skladišča v najem, le malo pa je primernih skladišč, kjer je poskrbljeno za ustrezno in varno skladiščenje. Najem skladišča ne bo več težava, kajti v podjetju Oblč vam oddamo v najem primerno oziroma sodobno opremljena skladišča na Gorenjskem, kjer bomo poskrbeli za varno in zanesljivo skladiščenje vašega blaga. In ne le to, cena najema skladišča je pri nas več kot ugodna. O tem se lahko prepričate tudi sami tako, da nas pokličete in povprašate o najemu skladišča na Gorenjskem.


Kje oddajamo skladišča v najem?


Naš objekt, kjer vam oddamo skladišče v najem, je velik približno 7.000 m2. V njem se nahajata dve veliki skladišči, promocijski prostor, laboratorij oziroma čista soba in upravni del s poslovnimi prostori, ki jih, mimogrede, prav tako lahko najamete. Če se odločite za varno skladiščenje v naših skladiščih, vam bomo omogočili tudi uporabo ostalih prostorov, med drugim elektro sobe, server sobe, polnilnice akumulatorjev, hladilne postaje itd. Naš objekt se nahaja na Gorenjskem, v neposredni bližini avtoceste, od glavnega mesta Ljubljane smo oddaljeni le nekaj kilometrov, v bližini pa je tudi vsa potrebna infrastruktura. Če se torej zanimate za najem skladišča na Gorenjskem, pokličite podjetje Oblč. Oddaja skladišč je naše delo.


Varno in cenovno ugodno skladiščenje v skladiščih, ki jih oddajamo po ugodni ceni


Skladišče v najemČe želimo, da ostane kvaliteta izdelka, ki ga skladiščimo, primerna, moramo poskrbeti za ustrezno skladiščenje. Najem našega skladišča na Gorenjskem vam omogoča varno in ustrezno skladiščenje tudi najbolj zahtevnih materialov s področja farmacije, kemije, kozmetične in prehrambne industrije. Pred najemom skladišča se pozanimajte o ustreznosti skladišča za varno skladiščenje, kajti niso vsa skladišča, ki se oddajajo v najem, primerna za varno skladiščenje.

VEČ O VARNEM SKLADIŠČENJU