Najem pisarne, s katero boste nadvse zadovoljni


Iščete primerne prostore za najem pisarne? Vas zanima najem poslovnega prostora? Je oddaja poslovnega prostora tisto kar iščete? Za vas imamo dobro novico: hitro, enostavno in cenovno ugodno jih lahko najdete v poslovni cono Primskovo v Kranju. O tem vas bomo prepričali v podjetju Oblč, kjer sicer omogočamo ugoden najem skladiščnih prostorov na 5400 kvadratnih metrih površin, poleg tega pa v najem ponujamo tudi kakovostne poslovne prostore za različne namembnosti, med drugim tudi za najem pisarn.


Najem poslovnih prostorov (oddaja) po odlični ceni


Najem pisarne - oddaja poslovnega prostoraProstori podjetja Oblč se nahajajo približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Celotna velikost objekta, v katerem se lahko odločite za najem skladiščnih prostorov, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). V najem oddajamo tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti. Do najema prostora za skladišča ali ostale dejavnosti boste z našo pomočjo prišli po nadvse konkurenčnih cenah. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve za najem pisarne ali najem poslovnih prostorov ne boste obžalovali, saj se k nam vračajo številne stranke oziroma zadovoljni najemniki.

VEČ O NOTRANJI LOGISTIKI


najem oziroma oddaja poslovnega prostoraZa oddajo poslovnega prostora v najem se odločite še danes


Najem pisarne ali najem poslovnega prostora vama resnično že dolgo nista bila tako blizu, tudi kar se cen tiče. Ne odlašajte torej več in se z nami za ogled in morebitni najem pisarne ali poslovnega prostora dogovorite še danes. Oddaja poslovnega prostora - prepričani smo, da svoje odločitve ne boste obžalovali, zato si najem pisarne ali poslovnih prostorov z našo pomočjo zagotovite čim prej.