Oddajo prostorov - poslovnega in skladiščnega - v podjetju Oblč


Se tudi vi podajate na samostojno pot poslovneža, pa se soočate s težavo, kje najeti poslovne prostore? Ne skrbite, prišli ste na pravi naslov. V podjetju Oblč vam ponujamo oddajo poslovnih prostorov.


Oddaja in tudi najem poslovnih prostorovZraven najema poslovnega prostora oddamo tudi skladišče, ki je vsestransko uporabno


Oddaja prostorov
poteka v Kranju v poslovni coni, ki je samo 5km oddaljena od letališča Jožeta Pučnika in s tem nudi odlično strateško lokacijo za razvoj podjetja. Zraven oddaje poslovnega prostora oddamo tudi skladišče. Oddaja prostorov torej zajema: 2 skladišči, promocijski prostor in upravni del. Seveda zraven vsega oddajamo prostore za ”pomožno uporabo” - t.j. elektro sobo, server sobo, polnilnico akumulatorjev, hladilno postajo, plinsko kotlovnico, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom 600 m3, sprinkler postajo ter bazen za gašenje 600 m3.


Skladišče oddam po ugodni ceni, ugodna je tudi oddaja poslovnega prostora


V podjetju Oblč vam ponujamo oddajo skladišča ter oddajo poslovnega prostora po ugodni ceni. Najem poslovnih prostorov prav za vse vrste dejavnosti. Zraven prostora je vsa potrebna infrastruktura, ki vam bo prišla prav ves čas obratovanja podjetja.

VEČ O NAJEMU SKLADIŠČA


najem poslovnih prostorov OblčO oddaji prostorov se lahko pozanimate na naši spletni strani ali pa nas kontaktirate po spletu


Vas zanima več o oddaji prostorov? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kvaliteti poslovnih prostorov, ki jih nudimo v najem. V primeru vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-mail naslovu. Na vprašanja o oddaji prostorov vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri odločitvi. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kvaliteti oddajanega poslovnega prostora prepričate na lastne oči. Obiščite nas in se z nami pogovorite o ceni prostorov, ki jih boste vzeli v najem.