Oddaja poslovnih prostorov za vas in vaše zaposlene

Podjetje Oblč d.o.o., ki se nahaja v Kranju se ukvarja z oddajo poslovnih prostorov, oddajamo pa tudi skladišča primerna za skladiščenje različnega blaga. Oddaja poslovnega prostora je primerna za vse tiste, ki želite opravljati vaše delo v novem, urejenem in mirnem okolju, kjer se lahko popolnoma skoncentrirate na vaše delo. V kolikor želite, poleg oddaje poslovnih prostorov zraven oddamo tudi skladišče v najem tako da lahko distribucija in skladiščenje potekata na istem mestu kot pisarniško delo in je zato delo veliko bolj usklajeno in lažje pod nadzorom. V kolikor imate glede oddaje poslovnih prostorov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte.

NAJAMITE POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNI LOKACIJI


Oddaja poslovnih prostorov za pisarniško delo ali proizvodnjo

Oddaja poslovnih prostorov je primerna za različna pisarniška dela, proizvodnjo ali celo skladiščenje. Celoten objekt je zgrajen iz armirane betonske konstrukcije in toplotno izoliran, kar zagotavlja energetsko varčnost in pogoje primerne za kvalitetno delo. Ker se v podjetju poleg oddaje poslovnih prostorov ukvarjamo tudi z izdelovanjem notranje opremo, vam lahko izdelamo pohištvo po meri. V kolikor želite imeti poleg oddaje poslovnih prostorov za pisarniško delo tudi prostore za proizvodnjo ali skladiščenje vam lahko oddamo v najem tudi skladišče, kamor boste skladiščili vaše blago. Obiščite nas in se prepričajte o prednostih oddaje poslovnih prostorov in skladišča v najem.

NAJDITE SKLADIŠČA NA ODLIČNIH LOKACIJAH IN PO UGODNI CENI


Oddamo skladišče za skladiščenje kvalitetnih materialov

Poleg oddaje poslovnih prostorovoddamo v najem tudi skladišče, ki ima kapaciteto 7.000 paletnih mest z vso pomembno dodatno infrastrukturo. Tako lahko združite poslovne prostore za pisarniško delo in skladišče in si tako olajšate logistiko, ki je pomembna za končno zadovoljstvo vaših kupcev. Objekt, ki ga oddajamo za skladišče ima vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje. Prepričano smo, da boste z oddajo poslovnih prostorov in skladišča v podjetju Oblč izjemno zadovoljni in bo vaše podjetje raslo. Za več informacij nas kontaktirajte.

oddaja poslovnih prostorov v najem - tudi skladiščeoddam skladišče ali poslovni prostor