Notranja oprema prostorov hiše in drugih stavb

Notranja oprema prostorov zahteva premišljeno načrtovanje. V prvi vrsti mora biti notranja oprema prilagojena namembnosti objekta. Tako bo denimo notranja oprema hiše seveda drugačna kot oprema pisarn. To, da razmislite, katere kose pohištva potrebujete, pa je šele prvi korak. Pomembno je, da je notranja oprema prostorov prilagojena potrebam tistih, ki bodo tam preživljali največ časa. Impulzivno izbrana notranja oprema prostorov oziroma serijsko izdelano pohištvo tako ni najboljša izbira, saj vas sili v sklepanje kompromisov.

NAJEM SKLADIŠČA


Notranja oprema prostorov: preplet estetike in funkcionalnosti


Kadar razmišljamo o tem, kakšna bi bila idealna notranja oprema prostorov, moramo imeti v mislih dvoje - estetiko in funkcionalnost. Pri tem je treba poudariti, da se na vam račun enega ni treba odpovedati drugemu. V podjetju Obl'č vam pomagamo poiskati idealno razmerje med estetiko in funkcionalnostjo pohištva ter nato načrte spremenimo v realnost. Na nas se lahko tako obrnete, tudi če še niste povsem prepričani, kakšna bi bila v vaši situaciji najprimernejša notranja oprema. Ideje lahko po potrebi podajo tudi priznani slovenski arhitekti, s katerimi sodelujemo. Rezultat naših skupnih prizadevanj je vedno estetsko dovršena in optimalno funkcionalna notranja oprema. Ideje premislimo do potankosti in poskrbimo, da se načrt povsem ujema z vašimi željami, preden začnemo z izdelavo.http://www.oblc.si/

Notranja oprema prostorov notranja oprema hiše


Po meri izdelana notranja oprema: hiše in drugi objekti


Vsak projekt, ki nam ga zaupajo stranke, je zgodba zase. Notranja oprema hiše, poslovnih prostorov, hotelov ali notranja oprema stanovanja je tako vedno povsem unikatna. Seveda pa je v vseh primerih notranja oprema hiše in drugih objektov izdelana iz najkakovostnejših materialov, kar poskrbi za izjemno trpežnost in za zelo dolgo življenjsko dobo pohištva. Vas skrbi, da bi bila po meri izdelana notranja oprema stanovanja predraga? Naša pomembna prednost je, da je notranja oprema prostorov kljub izdelavi po naročilu tudi cenovno dostopna. Omenimo naj še, da vas v naši ponudbi čakajo tudi ugodni rabljeni stroji za obdelavo lesa. Vsi lesnoobdelovalni stroji so vrhunsko ohranjeni in redno servisirani.

OBLČ TUDI O NOTRANJI LOGISTIKI SKLADIŠČNEGA POSLOVANJA