Skladišče v najem: ugoden najem skladišča na izvrstni lokaciji

Skladišče v najem je precej pogosta ponudba, a le redko oddaja prostorov vključuje skladiščenje blaga v skladu z najstrožjimi predpisi glede varnosti in urejenosti. V podjetju Oblč smo pripravili izvrstno ponudbo za tiste, ki se zanimate za najem skladišča. Cena za najem skladišča oziroma skladiščnih prostorov je poleg tega zelo ugodna, naše skladišče v najem pa najdete na izvrstni lokaciji v Kranju, ki omogoča enostaven in hiter dostop.

Sodobno urejeno skladišče: v najem za krajše ali daljše obdobje

Iščete sodobno, uporabnikom prijazno skladišče? V najem vam ponujamo prostore, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše. Če se soočate s prostorsko stisko, vam ni več treba skrbeti, kje bi našli primerno ponudbo za najem skladišča. Morda ste celo sami napisali več oglasov z naslovom »Skladišče - najamem«, a niste imeli sreče. Mnoga skladišča v najem oddajajo kljub temu, da niso primerno urejena in da shranjevanje blaga v takšnih prostorih ni najbolj varno. V našem primeru to ne drži. Na lastne oči se lahko prepričate, da gre za resnično vrhunsko urejeno skladišče. V najem oddajamo skladiščne prostore različnih velikosti, ki skupaj obsegajo več kot 5000 m2 in ki se nahajajo v objektu, kjer vam je na voljo tudi velik promocijski prostor in laboratorij. V objektu najdete še pomožne prostore, kot je na primer polnilnica akumulatorjev in elektro soba, ki poskrbijo za resnično sodobno urejeno skladišče. V najem oddajamo prostore za daljše, pa tudi krajše časovno obdobje - ponudba velja tudi za skladišče.

NAJEM POSLOVNIH PROSTOROV OBLČ

Skladišče za različne industrije, visoki varnostni standardi

Potrebujete prostor za občutljivejše blago, za kakršno so primerna le redka skladišča? V najem oddajamo tudi posebne prostore za skladiščenje živil, elektronike, farmacevtskih produktov ipd. Tudi v takšnih primerih je najem skladišča povsem varen, saj skrbimo za dobro prezračevanje in nadzor, kar nam omogočajo tudi pametne inštalacije, nevarne snovi pa skladiščimo v skladu s strogimi varnostnimi predpisi. Pogosto je tako prva in hkrati zadnja beseda interesentov, ki si ogledajo naše skladišče: »Najamem!«

najem skladiščaskladišče v najem Oblč