Najem poslovnega prostora je dosti boljša rešitev kot nakup

Če ste morda začeli z lastno dejavnostjo ali še razmišljate o ustanovitvi podjetja, morate dobro preudariti mnogo stvari. Ena izmed njih je poslovni prostor kamor boste podjetje stacionirali, da bo le-ta primeren za dejavnost katero imate namen opravljati.

Poslovni prostor za storitveOddaja poslovnih prostorov za storitve

Prvi korak je zbiranje informacij in posvetovanje z ljudmi, ki imajo potrebno znanje in izkušnje. Vnaprej si pripravite vprašanja, saj vam bo to izbiro primernega poslovnega prostora olajšalo in celoten postopek pospešilo. Glede na to s čim se boste ukvarjali je pomembna prava lokacija. V primeru, da potrebujete poslovni prostor za skladišče, naj ima ta dober dostop za tovorna vozila in primerno velik dovoz, velika prednost pa je tudi bližina avtoceste. Velikost samega objekta dobro preračunajte, pogostokrat se namreč zgodi, da pride do prostorske stiske, ko se poslovanje že začne, poleg tega vedno obstaja možnost, da boste podjetje še razširili. V času nenehnih sprememb in prilagajanja situaciji na tržišču, je najem poslovnega prostora zagotovo boljša in enostavnejša rešitev kot njegov nakup, zato si oglejte različne možnosti, ki vam jih nudimo v našem podjetju.

Preberite več o oddajanju naših poslovnih prostorov

Najemna pogodba za poslovni prostor natančno opredeljuje podrobnosti

Najem pisarne v KranjuNajemna pogodba za poslovni prostor mora vsebovati vsa potrebna določila in navedbe, obe strani pa jih morata brezpogojno spoštovati. Naše poslanstvo je pošteno poslovanje zato enako pričakujemo tudi od najemnikov. Le tako je lahko sodelovanje uspešno v zadovoljstvo stranke in nas samih. Ne glede na to ali potrebujete poslovni prostor za opravljanje storitev, kot skladišče ali za postavitev proizvodnje, je potrebno v pogodbi določiti kako se bodo obračunavali stroški za električno energijo, vodo, ogrevanje, čiščenje, odvoz smeti… Jasno opredeljena pravila preprečijo vsake nadaljnje nejasnosti in nesporazume, kar je predpogoj za dobro sodelovanje.

Lokacija naših poslovnih prostorov je odlična, kar je eden izmed najpomembnejših faktorjev za poslovno uspešnost. Tudi cene najema so izjemno konkurenčne, zato nas pokličite in dogovorili se bomo za ogled.