Distribucija Oblč: distribucijska logistika, ki vam odslej ne bo več povzročala težav


DistribucijaImate težave s skladiščenjem in distribucijo izdelkov? Potem imamo za vas dobro novico. Distribucijska logistika, ki vam bo v vsem ustrezalain hkrati zagotovila najvišje standarde za skladiščenje in distribucijo blaga, vam še nikoli ni bila tako blizu in hkrati po odlični ceni. V Poslovni coni Primskovo v Kranju namreč oddajamo skladišča in omogočamo ugoden najem prostorov za skladiščenje in distribucijo, in sicer kar na 5400 kvadratnih metrih površin. Naš distribucijski center je zagotovo prava rešitev za vsako distribucijsko logistiko, ki ste jo imeli z distribucijo doslej.


Center distribucijske logistike tudi za najbolj zahtevne izdelke


Naši sodobni skladiščni prostori so namenjeni skladiščenju in distribuciji izdelkov tudi najbolj zahtevnih panog, kot so farmacija, kemija, prehranska industrija ter celo elektronika. Distribucija proizvoda in distribucija robe z našo pomočjo ne bosta več težavi, prav tako smo dober naslov za paketno distribucijo. Prostora za različna skladiščenja - pa naj gre za skladiščenje materiala, skladiščenje izdelkov ali skladiščenje embalaže - in distribucijo je na 5400 kvadratnih metrov površin zagotovo dovolj, zato boste do dovolj velikega skladišča zagotovo prišli. Distribucijska logistika ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Celotna velikost objekta, v katerem ponujamo skladišča v najem, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). Za najem oddajamo skladišča, pa tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti.

PREVERITE TUDI NAJEM PISARNE


Distribucijska logistika, katero so izbrale že številne zadovoljne stranke


distribucijski centerBodočim uporabnikom ponujamo dve skladišči za najem in distribucijo: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugo pa za skladiščenje nudi 1650 kvadratnih metrov površin. Skladišč je torej dovolj, tudi ko gre za distribucijski center. Skladišča ali pisarne vam že dolgo niso bila tako blizu, tudi kar se cen tiče. Ne odlašajte torej več in se z nami za ogled in morebitni najem distribucijske logistike dogovorite še danes. Z našimi skladišči in distribucijskim centrom so bile namreč zadovoljne že številne stranke.