Vedeževanje iz kart za napovedovanje prihodnosti

Vedeževanje ali napovedovanje prihodnosti je veščina, s katero so se ukvarjali ljudje vseh civilizacij in je staro toliko, kot je staro človeštvo. Prvi poskusi napovedovanja prihodnosti segajo daleč v prazgodovino, čeprav ni povsem jasno, katera sredstva je človek uporabljal za vedeževanje. Danes postaja ta veščina izjemno priljubljena. Med najpogostejšimi in najbolj priljubljenimi tehnikami je vedeževanje iz kart, kateremu sledijo numerologija, vedeževanje iz kavne usedline, iz dlani in z runami, razlaga sanj ter horoskop. Med kartami je najpogosteje uporabljen tarot, katerega izvor vse do danes ostaja nejasen, zagotovo pa gre za enega najbolj zanimivih načinov napovedovanja prihodnosti, ki je zavit v tančico skrivnosti. Po mnenju mnogih tarot karte pripadajo zelo starim civilizacijam, način, vedeževanja, za katere se uporabljajo te karte, pa naj bi izviral iz srednjega veka. Na samem začetku je šlo zgolj za igro, ker pa slike jasno predstavljajo podobe človeške družbe, so se kmalu pričele uporabljati tudi za vedeževanje. Pri tem pa drži, da mora vedeževalec, ki želi podati razlago, zelo dobro poznati posamezne karte in njihovo medsebojno razmerje.

Vedeževanje iz kart

Katere karte se še uporabljajo za vedeževanje?

Vedeževalec lahko poseže tudi po remi kartah, ki naj bi nastale v 11. stoletju v Italiji. Razvile so se iz Male arkane Tarota, zato je razlaga vedeževanja iz kart zelo podobna. V Sloveniji in v svetu vedeževalci zelo poredko posežejo po njih, saj na njih ni slik, ki bi pomagale vzbuditi intuicijo. To pomeni, da z remi kartami delajo le tisti, ki se v njih zaljubijo in resnično želijo iz njih potegniti globino pomena vsake izmed njih. Poleg osnovnega vedeževanja se lahko zelo natančno napove čas (čeprav vemo, da v vesolju časa ni), kakor se tudi zelo učinkovito ugotovi vpliv negativne energije (črne magije) na določeno osebo. Zelo enostavne podobe pa najdemo na ciganskih kartah, ki nas pri vedeževanju pripeljejo do hitrega odgovora. Zaradi svoje preprostosti so zelo priljubljen pripomoček pri vedeževanju, ker pa je intuicija tudi tukaj zelo pomembna, se mora vedeževalec za ustrezno in pravilno razlago pred delom umiriti in se sprostiti.

Vedeževanje s kartami

Kdaj se odločiti za vedeževanje?

Enotni odgovor na to vprašanje pravzaprav ne obstaja. Veliko posameznikov se za vedeževanje odloči takrat, kadar v sebi začutijo veliko dvomov, strahu in skrbi. Velikokrat si želimo poznati odgovore na zastavljena vprašanja in pregnati dvome, ki nas držijo v svojih krempljih. Potrebujemo nasvet, kako naprej in želimo vedeti, kaj nas čaka jutri. Nenehno življenje v dvomih na posameznika negativno vpliva, zato le stežka postanemo uspešni in dosežemo cilj, ki smo si ga zastavili. Vedeževanje je tisto, ki nam bo pomagalo pregnati vse dvome. Ker je čas, v katerem živimo, za mnoge stresen, si lahko pomagamo z vedeževanjem iz kart, na podlagi katerega bomo ugotovili, kako naprej. Vedeževalec nam lahko veliko pomaga, vendar pa je ogromno odvisno od njegovih izkušenj. Le-te so izjemnega pomena, saj nam lahko samo na tak način vedeževalec da posebno moč in energijo in nas usmeri na pravo pot. Z vedeževanjem iz kart se ukvarja tudi vedeževalka Dragica s številnimi izkušnjami na tem področju, zahvaljujoč katerim je na pravo pot v življenju usmerila že mnoge. vašo pot. Žal se mnogokrat ravno zaradi svoje lastne nemoči prepustimo negativni napovedi in se utapljamo v depresiji, namesto da bi to preprečili.

Če ji boste dovolili, da uporabi svoje sposobnosti, pomagala, znanje, energije in videnje, ki šepetajo glas skrivnosti ter odkrijejo in razvozlajo prikrito, se boste lažje soočili in zoperstavili tistemu, kar vam preprečuje biti radostni.

Več o angelskih kartah