Pitna voda v Sloveniji: Vila 902, izjemno čista in okusna izbira

Pitna voda v Sloveniji je nadpovprečno kakovostna. Slovenija se tako pri primerjavah z drugimi državami pogosto znajde v samem vrhu. Vendar se lahko tudi pitna voda v Sloveniji precej razlikuje. Ena izmed možnosti, če vas zanima resnično najboljša pitna voda v Sloveniji, je filter. Pitna voda bo tako očiščena nečistoč, obenem pa bo vsebovala vse pomembne minerale. Seveda morate biti pozorni, da izberete zares ustrezen filter. Pitna voda v Sloveniji je sicer lahko izjemno kakovostna tudi brez filtriranja. Se sprašujete, katera je zares najboljša v Sloveniji? V podjetju Limaks iz Slovenije, natančneje iz Celja, poznamo pravi odgovor ...

najboljša pitna voda v Sloveniji


Visoko v gorah izvira najkakovostnejša pitna voda v Sloveniji

Naš odgovor, ki mu pritrjujejo tudi opravljene analize pristojnih inšpekcijskih služb v Sloveniji, je, da je ena najkakovostnejših, če ne celo najboljša pitna voda v Sloveniji, Vila 902. To je izjemno čista pitna voda, s katero se lahko v Sloveniji primerja le malokatera druga. Izvir Vile 902, ene najboljših pitnih vod v Sloveniji, najdemo na Kašni planini, na kar 1100 metrih nadmorske višine. Prav zavetje neokrnjene narave visoko v gorah zagotavlja, da je to izjemno čista pitna voda, ki v Sloveniji skorajda nima prave konkurence. Samo polnjenje poteka na 902 metrih nadmorske višin. Od tu tudi ime, ki ga ima najboljša pitna voda v Sloveniji - torej Vila 902.

OMISLITE SI SVOJ APARAT ZA TOČENJE VODE V BALONU


Izjemno čista pitna voda za več zdravja

Ker je pitna voda v Sloveniji trenutno precej samoumevna, pogosto pozabljamo, kako velik vpliv ima lahko resnično čista pitna voda na naše zdravje in počutje. Čeprav je pitna voda v Sloveniji redno testirana, pa tista, ki priteče iz pipe, pogosto ni optimalna izbira. Običajno je najbolj čista pitna voda v Sloveniji izvirska, pri čemer je Vila 902 še posebej čista. Pitna voda v Sloveniji torej ni povsod enaka - čeprav ustreza določenim regulativom, to še ne pomeni, da je to zares najboljša pitna voda v Sloveniji. Tako vaš cilj ne bi smela biti zadovoljivo čista pitna voda. Cena zdravja je tisto, kar bi morali upoštevati najprej. Cilj naj bo zato resnično najboljša pitna voda v Sloveniji - pri tem boste težko zgrešili, če izberete Vilo 902, ki navdušuje tudi z dostopno ceno in izjemno svežim okusom. Ta se ohrani tudi pri polnjenju in je praktično enak tistemu ob izviru. Čaka vas torej resnično izjemno kakovostna in čista pitna voda. Cena zdravja je previsoka, da bi bilo vredno tvegati!


Vila 902 med najbolj čistimi pitnimi vodami v Sloveniji in Evropi

Ponosni smo na to, da se Vila 902, ki jo ponujamo svojim strankam, uvršča med nekemično najbolj čiste mehke naravne pitne vode v Sloveniji - a ne le med najbolj čiste v Sloveniji, ampak celo v vsej Evropi. Poleg čiste izvirske pitne vode Vila 902, najkakovostnejše v Sloveniji, lahko pri nas kupite tudi filter. Pitna voda, ki v Sloveniji priteka iz pip, je lahko tako še kakovostnejša oziroma bolj čista. Cena filtra za pitno vodo je zelo ugodna. Gre za proizvod priznane znamke GREENline, ki zagotavlja zares kakovosten filter. Pitna voda bo precej bolj okusna in zdrava, če se odločite za omenjeni filter, ki ga odlikuje tudi možnost zelo preproste in hitre namestitve.

čista pitna voda - cena


Praktični baloni s čisto pitno vodo - tudi možnost toplih napitkov

Če vas zanima najbolj čista pitna voda v Sloveniji po ugodni ceni, ste na pravem mestu. Omislite si lahko filter za pitno vodo, že omenjena Vila 902 - številka 1 v Sloveniji - pa je pogosto še bolj praktična rešitev. Za to možnost se odločajo v mnogih podjetjih v Sloveniji, kjer so v uporabi aparati za točenje vode v balonu. Tako vam je vseskozi na voljo izjemno čista pitna voda. Cena te opcije je lahko zelo ugodna. V podjetju Limaks vam zagotovimo najkakovostnejšo pitno vodo v Sloveniji po najboljši ceni.