Čista pitna voda na dosegu roke


Ne glede na široko ponudbo drugih pijač je čista pitna voda še vedno najbolje, kar lahko privoščite svojemu telesu v primeru žeje. Sodobni vodovodni sistemi nam omogočajo, da smo doma vedno preskrbljeni z razmeroma kakovostno vodo, bo pa to morda nekoliko težje najti, ko zapustimo udobje doma. Da bo čista izvirska voda na voljo tudi tam, kjer izvira ni, poskrbi avtomat za vodo!

Avtomat za pitno vodo
Avtomat za vodo prinaša čisto vodo v vsak kotiček


Kljub temu, da je praktično vsaka stavba v sodobnih mestih in vaseh povezana v vodovodno omrežje, ponekod čista pitna voda ni na voljo. Izvrstna rešitev v takšnem primeru je seveda avtomat za vodo, ki prinaša kakovostno vodo kamorkoli. Najem aparatov za vodo ponuja široko izbiro, naprave pa so primerne za praktično vsako situacijo. Nekatere se povežejo neposredno na vodovodno omrežje, druge pa napajajo baloni z vodo, ki prav tako zagotavljajo obilno zalogo čiste vode. Najem aparata za vodo je vsekakor smiselna rešitev na delovnih mestih in v javnih prostorih oziroma povsod tam, kjer se ljudje zadržujejo pogosto in za dlje časa. Tudi tam, kjer je na voljo razmeroma čista pitna voda iz vodovodnega omrežja, je včasih bolje uporabiti alternativo - običajno obstoječa infrastruktura ni primerna za enostavno pitje vode in bi tako morali piti vodo v straniščih, pogosto pa je vprašljiva tudi kakovost vode iz vodovodnega omrežja. Obe omenjeni težavi odpravljajo avtomati za vodo, ki prinašajo svežo izvirsko vodo ali pa omogočajo učinkovito prečiščevanje vodovodne vode.

Čista pitna voda
Prioriteta naj bo čista pitna voda


Pri najemu aparatov za vodo naj bo prioriteta predvsem čista pitna voda. Če se uporabljajo baloni za vodo, naj te polni zanesljiv dobavitelj, pri aparatih, ki se priključijo na vodovodno omrežje, pa naj bo sistem za filtriranje vode kar se da učinkovit. Le tako lahko avtomati za vodo prinesejo neoporečno čisto pitno vodo v vsak kotiček! 

Več o storitvah podjetja Limaks, d.o.o.:www.vsi.si/limaks/limaks

APARATI ZA VODO