Pitna voda je dobrina, ki jo moramo varovati

Pitna voda postaja v svetu vse bolj cenjena dobrina, saj je v velikih dela sveta dostop do nje izjemno težak, obenem pa je lahko onesnažena in tako ni varna za pitje. Ponosni smo lahko na dejstvo, da je pitna voda v Sloveniji izjemno kakovostna, saj je ne onesnažujemo, obenem pa je izjemno dobrega okusa in brezplačno dostopna skoraj po celotni državi. V našem podjetju želimo dostopnost pitne vode uveljaviti v vsak kotiček naše majhne države, obenem pa želimo omogočati enostavno uživanje, ne glede na to, kje se nahajate. Nudimo vam kakovostne balone za čisto pitno vodo, ki so nekakšni aparati, ki jih lahko postavimo kamorkoli, kjer se ljudje zadržujejo dalj časa, s tem pa omogočimo, da imajo v vsakem trenutku dostop do kakovostne vode in jim zato ni potrebno hoditi na stranišča. V naših balon je kakovostna voda Vila, ki je ena izmed boljših voda v evropskih merilih.

PREBERITE ZAKAJ JE NAŠA PITNA VODA ZELO ČISTA

Pitna voda Vila – kakovost s Kamniško-Savinjskih Alp

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembna je pitna voda za vsakdanje življenje, obenem pa želimo našim uporabnikom zagotoviti kakovostno pitno vodo po ugodni ceni. Naša voda z imenom Vila 902 je izvirska čista pitna voda in je ena najčistejših pitnih voda v Sloveniji, v evropskem merilu pa si deli prvo mesto s francosko vodo. Našo vodo dobivamo s Kašne planine, ki se nahaja v divjini Kamniško-Savinjski Alp na nadmorski višini okoli 1100 m, polnilnico pa imamo 200 metrov nižje od izvira kar nam zagotavlja najboljšo kakovost in resnično okusno vodo, ki je primerna za pitje in nad katero boste navdušeni. Poleg pitne vode Vila vam nudimo tudi kakovostne balone oz. aparate za pitno vodo, ki imajo še dodatne filtre in jih lahko postavite kamorkoli želite. Zagotavljamo vam, da vas bo naša voda prepričala ne glede na to, ali jo boste imeli doma ali v službi.

Pitna voda - cena

Pitna voda v kakovostnih aparatih za točenje

Pitna voda v Sloveniji je nekaj povsem vsakdanjega, a verjamemo, da se je tudi vam že zgodilo, da ste ob dolgem čakanju v bolnici, na kakšni športni prireditvi ali ostalih dogodkih želeli popiti vodo in ste morali oditi na stranišče, kjer je včasih lahko voda slabše kvalitete zaradi starih cevi. V našem podjetju imamo na voljo kakovostne balone oz. plastenke za točenje, ki jih lahko postavite kamorkoli želite, obenem pa s tem zagotovite enostaven dostop in pitje kakovostne pitne vode vsakemu obiskovalcu ali delavcu v določeni zgradbi, naj bo to v službi ali doma. Naša dodatna prednost je lastna proizvodnja aparatov za točenje pitne vode s filtri, kar pomeni da vam lahko ponudimo tudi manjše količine plastenk oz. aparatov, kar je pri drugih proizvajalcih izjemno težko. Zagotavljamo vam vrhunsko kakovost aparatov in vode obenem pa smo zanesljivi dobavitelj tudi v času večjih suš, saj imamo izjemno velike zmogljivosti naših podzemnih rezervoarjev. 

čista pitna voda v Sloveniji

Pitna voda v Sloveniji je izjemno kvalitetna

Slovenci smo lahko ponosni na dejstvo, da je pitna voda v Sloveniji nekaj povsem običajnega, a to ne pomeni, da moramo takšno dejstvo vzeti kot nekaj normalnega in ne skrbeti za ohranjanje kakovostne vode. Z našimi baloni za točenje vode vam zagotavljamo omejeno uporabo, saj je potrebno vodo natočiti v kozarec in tako ne pride do prekomernega točenja in porabljanja vode. Poleg odlične kakovosti pitne vode vam zagotavljamo tudi izjemno ugodno ceno in verjamemo, da boste nad našimi produkti navdušeni. V kolikor imate glede pitne vode kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate preko telefona ali emaila in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja, lahko pa se oglasite tudi osebno. Verjamemo, da ko boste poizkusili čisto izvirsko pitno vodo Vila ne boste želeli piti nobene druge. Kakovost je zajamčena.