Avtomati za vodo vse bolj priljubljeni


Avtomati za vodo so v zadnjih letih postali izjemno priljubljeni. Glavna prednost, ki jo prinašajo avtomati za vodo je namreč ta, da si vedno lahko natočimo primerno ohlajeno izvirsko vodo ali vročo vodo za pripravo napitkov. Vas zanima, kako delujejo avtomati za vodo? Aparat za mineralno vodo (brez ali z mehurčki) je tehnološko izpopolnjena naprava, ki jo priključimo na dotok hladne vode iz vodovoda. Kar pomeni, da nam ni treba kupovati vode v balonih oziroma v velikih plastičnih sodih ali plastenkah. Investicija v nakup aparata za hlajenje in segrevanje vode je res nekoliko višja, zato pa kasneje nimate stroškov z dostavo ali nakupom vode, temveč koristite vodo iz javnega vodovodnega omrežja.

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO APARATOV ZA KAVO


Avtomati za vodo na direkten priklop ULTRA SLIM

Avtomati za vodoMed avtomati za vodo z direktnim priklopom na vodovodno omrežje priporočamo ULTRA SLIM, ki vam omogoča točenje osvežilne hladne vode ali vode sobne temperature, ki s pomočjo unikatnega nabora 3 filtrirnih vložkov poskrbi za zdravo in čisto pitno vodo. Aparat za hlajenje vode se priklopi na obstoječo vodovodno napeljavo in električno omrežje, njegova uporaba pa zelo preprosta in varna s samozapiralnimi pipami ali elektronskim krmiljenjem točenja vode.Voda, ki si jo natočimo iz avtomata, je embalirana voda, ki priteče preko sistema hlajenja ali gretja avtomata za vodo. Biti mora brez mikrobioloških in kemijskih onesnaževalcev, ki bi bili škodljivi za zdravje. Kakovost vode v aparatu za hlajenje in segrevanje vode preverjamo z znanstveno priznanimi fizikalno-kemijskimi, biološkimi in mikrobiološkimi testi. Vsem kakovostnim zahtevam pa ustreza izvirska voda, ki jo lahko polnimo brez kakršnekoli dodatne obdelave.

VEČ O PITNI VODI

Avtomati za vodo poskrbijo za čisto pitno vodo v javnih in poslovnih prostorih

Avtomati za vodo predstavljajo odlično rešitev za mnoge trgovine, prav tako pa so z njimi opremljeni zdravstveni domovi ter ambulante, kozmetični saloni in številni drugi poslovni ter javni prostori. Aparat za hlajenje vode je priporočljiv tudi za prostore s pisarnami, kjer si zaposleni radi sami pripravijo napitke. Še posebej v primeru, če jim ni na voljo čajna kuhinja, ali pa se ve, da je voda na področju slabše kakovosti.

Preberite si še o filtriranju vode: http://www.limaks.si/green-line-filter/

Aparat za vodo z mehurčki