Balon za vodo, da se odžejate

Balon za vodo je nekaj, kar res ne sme manjkati v nobeni pisarni, čakalnici ali sklopu poslovnih prostorov, saj omogoča vsem uslužbencem in naključnim mimoidočim, da potešijo eno najbolj osnovnih človekovih potreb - žejo. Žeja nikoli ni prijetna in prav je, da se ljudem pomaga, da jo potešijo. Najlažnji način je da se v pisarni ali v skupnih prostorih namesti avtomat z vodo v balonu, tako je voda vsakomur na dosegu roke.

Avtomat za pitno vodo iz balon

Kakovost slovenske pitne vode je predvsem v Sloveniji odvisna od velikosti vodovoda in že dlje časa je znano, da so problematični manjši vodovodi. Če živite ali delate na območju z manjšim vodovodom ter niste prepričani ali je voda neoporečna si lahko pomagate z izvirsko vodo v balonu, ki je zelo kvalitetna, hkrati pa ugodna rešitev za vsako gospodinjstvo ali podjetje.

Balon za vodo je varen

Balon za vodo, ki ga ponujamo, je povsem varen. Vsebuje vodo, ki je izvirska in neoporečna. Balone za vode napolnimo že ob izviru, samo vodo pa preverjamo s fizikalno-kemijskimi, biološkimi in mikrobiološkimi testi, ki so znanstveno priznani. Iz balona z vodo, tako dobite prvovrstno okrepčilo za vaše zaposlene, stranke in obiskovalce. Žeja v vaši pisarni bo tako hitro izginila iz spomina.

Pitna voda Vila

Balon vode ima dve opciji

Velika prednost balona vode je v tem, da je voda v njem primerno ohlajena. Na drugi strani pa balon vode omogoča tudi, da pridete do vroče vode za čaj ali za kavo, ne da bi bilo potrebno vodo segrevati na električnem kuhalniku. Balon za vodo je tako odlična pridobitev za kateri koli poslovni oziroma javni prostor, vseh letnih časih.

VEČ O BALONU ZA VODO IN IZVISRKI VODI