Izvirska voda iz osrčja alpske krajine

Naravna izvirska voda

Izvirska voda je voda, ki ima svoj izvir pod zemljo in tako zagotavlja izjemno okusno, kakovostno in predvsem pitno vodo, ki je neonesnažena. Pitna voda je v današnjem svetu velik problem, saj se po različnih kontinentih in državah srečujejo z onesnaževanjem virov pitne vode, tako da jo je marsikje potrebno prekuhavati, ponekod pa pitne vode zaradi prevelikega onesnaževanja ni več. V Sloveniji smo lahko ponosni, da imamo kakovostno vodo, katero lahko brezskrbno pijemo. Ena takšnih je izvirska voda 902, ki jo pridobivamo iz izvira visoko v alpski krajini in je naravna izvirska voda brez kakršnihkoli dodatkov, ki jo lahko imate s pomočjo naših aparatov za točenje vode na delovnem mestu ali doma, primerna pa je za vse vrste javnih ustanov od šol, bolnišnic do kulturnih domov. Naravno izvirsko vodo dostavimo v aparatih, ki izvirsko vodo ogrejejo za pripravo čaja ali ohladijo za vroče mesece.

Izvirska voda je izjemno kakovostna saj priteče iz podzemlja

Kaj je izvirska voda? Izvirska voda je izjemno kakovostna voda, ki ni onesnažena, saj se njen vir nahaja pod zemljo, kar pomeni, da ni izpostavljena različnim onesnaževanjem in je tako odlična za pitje. Izvirska voda 902 z imenom Vila, ki jo zagotavljamo v našem podjetju, je doma v neoporečni in prvovrstni naravi, saj priteka iz osrčja alpske krajine, natančneje iz izvira na Kašni planini, ki se nahaja na 1100 m nadmorske višine, polnimo pa jo le 200 m nižje. Prepričani smo, da boste začutili okus narave ter bili izjemno zadovoljni s kvaliteto, saj je povsem drugačna kot voda, ki ste jo pili do sedaj iz pipe. Izvirska voda je primerna za različne ustanove in domove, v aparatih za točenje vode jo imamo lahko vseskozi pri roki, obenem pa bodo nad njo navdušeni tudi vaši zaposleni in stranke, v kolikor boste aparat imeli na delovnem mestu.

Izvirska voda je čista in mehka

Veliko ljudi trdi, da je voda popolnoma brez okusa in so vse vode enake, a se s tem nikakor ne moremo strinjati. V kolikor še niste pili kakovostne izvirske vode, ampak večinoma pijete vodo iz pipe, boste izjemno presenečeni. Voda Vila po svoji strukturo spada v skupino nekemično najbolj čist in mehkih voda v Sloveniji in Evropi, obenem pa gre za naravno izvirsko vodo bogatega okusa. V kolikor želite imeti čisto izvirsko vodo v aparatih za točenje na delovnem mestu vam zagotavljamo, da boste navdušeni. Izvirska voda 902 bo poživila vaš dan, harmonizirala telo in vas preporodila in okrepčala. Ohranite stik z naravo in čistostjo življenja s kakovostno izvirsko vodo, ki v sebi nosi pridih jutranje rose, radoživost žuborečega potoka, drznosti padajočega slapa in vilinsko mehkobo. Zagotavljamo vam, da boste po pitju naše izvirske vode pripravljeni na nove izive doma ali na delovnem mestu.

Naravna izvirska voda iz avtomata


Izvirska voda 902 v kakovostnih aparatih

Kakovostna pitna voda je izjemno pomembna stvar, saj moramo vsak dan spiti določeno količino vode, ki nas ohranja vitalne, zdrave in skoncentirane za delo, ki ga opravljamo. Izvirska voda 902 harmonizira naše delo, ne glede na to ali jo imamo doma ali na delovnem mestu. To nam zagotavljajo kakovostni aparati za točenje vode, ki jih lahko postavimo v katerem koli prostoru doma ali v službi, najdemo pa jih tudi v različnih javnih ustanovah. V našem podjetju se zavedamo da sta zadovoljstvo strank in ugodna cena izjemno pomembna dejavnika, zato se vsak dan trudimo, da opravljamo servisiranje in higiensko vzdrževanje aparatov skladno s standardi, preverjamo kvaliteto izvirske vode ter z lastnim polnjenjem in brez posrednikov zagotavljamo ugodno ceno, ki vas bo navdušila. V kolikor imate več vprašanj o tem kaj je izvirska voda in kakšne so njene prednosti nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.