Izvirska voda iz osrčja alpske krajine

Izvirska voda je čista pitna voda, ki ima svoj izvor v podzemnem vodnem viru in priteka na plano kot kakovostna voda, primerna za takojšnje pitje brez bojazni, da bi vsebovala kakršnekoli neprimerne snovi. V podjetju Limaks imamo svojo kakovostno izvirsko vodo Vila, ki jo zagotavlja naraven izvir na Kašni planini, ki leži na 1100 m nadmorske višine globoko v alpski krajini in kjer dobimo kakovostno vodo. Vodo polnimo nekoliko nižje in jo v kvalitetnih Vila Cooler aparatih za hladno vodo lahko distribuiramo po celotni Sloveniji in tako zagotavljamo čisto pitno vodo v bolnicah, šolah ali pisarnah. Prepričani smo, da boste nad kvaliteto naše naravne izvirske vode izjemno zadovoljni ter boste delili mnenje naših rednih strank da gre za najboljšo pitno vodo v Sloveniji.

Izvirska voda v vseh ustanovah in podjetji

Kakovostna izvirska voda je dobrina, ki je izjemno pomembna za dobro življenje in delo, v zadnjem času pa še pridobiva na veljavi, saj se moramo zavedati, da ni veliko krajev na svetu, kjer lahko dobimo čisto pitno vodo. Voda Vila, izvirska voda 902 je doma v neoporečni, prvovrstni naravi in po svoji strukturi spada v skupino nekemično najbolj čistih, mehkin naravnih voda v Sloveniji. V našem podjetju vam naravno izvirsko vodo ponudimo v kakovostnih balonih, ki jih lahko namestimo v katerikoli prostor, različne šole, bolnice, vrtce ter vse vrste pisarn in podjetij. Vila Cooler baloni zagotavljajo trajno svežino in odlično kakovost vode, obenem pa je okus vode v balonu enako kot na izviru, kar pomeni, da boste imeli v vsakem trenutku pri roki kvalitetno vodo za pitje.

Izvirska voda VilaVoda

Izvirska voda v kvalitetnih aparatih

Slovenija je država, kjer je v naravi še vedno mogoče najti kakovostno izvirsko vodo, ki priteče naravnost iz zemlje, kot je to na Kašni planini na nadmorski višini 1100 m, kjer polnimo našo vodo Vila. Izjemno ponosni smo, da našim strankam ponujamo kakovostno izvirsko vodo iz Slovenije, ki jo naše stranke označijo za najboljšo pitno vodo v Sloveniji in verjamemo, da bo navdušila tudi vas. Poleg polnjenja izvirske vode se ukvarjamo tudi s prodajo in servisiranjem aparatov za točenje vode, smo pod redno kontrolo pristojnih inšpekcijskih služb, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Najboljšo izvirsko vodo dobite pri nas.

Čista pitna voda po ugodni ceni

Izvirska voda 902 je kakovostna čista pitna voda, ki v sebi nosi pridih rose jutranjega svita in vilinske mehkobe. Je izredno poživljajoča za naše telo in zagotavlja dobro delovanje in okrepčilno deluje ob vsakem pitju. V kolikor si želite kakovostno vodo v aparatih za hladno vodo in toplo vodo nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Mi smo pravi naslov za vas, zato se pridružite našim zadovoljnim strankam in pijte najboljšo pitno vodo v Sloveniji doma ali v pisarni.